Πιο πρόσφατα

4/5/15

Κυκλοφορεί άλμπουμ με τις κασέτες του Kurt Cobain

Όπως έχει ήδη αποκαλυφθεί και τονιστεί αρκετές φορές, ο Brett Morgen, σκηνοθέτης και δημιουργός του Montage of Heck, έχει βρει 107 κασέτες με 200 ώρες ακυκλοφόρητης μουσικής από τον Kurt Cobain. Τελευταία του ανακάλυψη όπως είχαμε δημοσιεύσει, η διασκευή του ηγέτη των Nirvana στο And I Love Her των Beatles (περισσότερα εδώ).

Αυτό που τώρα μαθαίνουμε, δια στόματος του ίδιου του σκηνοθέτη, είναι πως, στα πλαίσια του ντοκιμαντέρ, το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ με πολλά από αυτά τα κομμάτια: "Για να ξεκαθαρίσουμε, δεν θα είναι δίσκος των Nirvana. Είναι απλά ο Kurt και πολλοί θα ξαφνιαστούν με όσα θα ακούσουν, δεν τα περίμεναν ποτέ από αυτόν".

Όπως σημείωσε, αυτός και οι συνεργάτες του ολοκληρώνουν τη σύνθεση του δίσκου, ο οποίος "Θα είναι σαν να αράζεις με τον Kurt Cobain σε μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα στην Olympia της Washington". Ο σκηνοθέτης ολοκληρώνει λέγοντας πως θα πάρουμε μια γεύση από τζαμαρίσματα και sessions με τους Nirvana, την Courtney Love και άλλους φίλους του, τα πρώτα ντέμο του, πολλές ομιλίες του, σοβαρές ή αστείες.

Η διασκευή του And I Love Her είναι στο νο.1 του Top10 του Summer Rain για τον Απρίλιο. Δείτε το εδώ.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.