Πιο πρόσφατα

11/5/16

Δείτε τους νικητές της Battle of the Bands: Thessaloniki Edition!

Οι SONIC PISTON και οι RANDOM WAY νικητές του BATTLE OF THE BANDS στο Eightball Live Stage

Παρουσία πλήθους κόσμου και κάτω από συνεχείς επευφημίες προς τα συγκροτήματα, πραγματοποιήθηκε ο Μεγάλος Τελικός του Διαγωνισμού Συγκροτημάτων στη Θεσσαλονίκη. Στην τελευταία φετινή βραδιά του BATTLE OF THE BANDS στο Eightball Live Stage, έξι μπάντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, για να κερδίσουν την προτίμηση της κριτικής επιτροπής, αλλά και την ψήφο του κοινού.

Νικητές του Διαγωνισμού ανακηρύχτηκαν ομόφωνα από την κριτική επιτροπή οι SONIC PISTON, που κέρδισαν 3ές συμβόλαιο για την ψηφιακή κυκλοφορία του δίσκου τους, την παραγωγή σε CD και υποστήριξη σε συναυλίες στον ελλαδικό χώρο, προσφορά της δισκογραφικής εταιρίας NEW DREAM RECORDS. Επίσης, κέρδισαν 8ωρη παροχή των υπηρεσιών του STUDIO EASTSIDE (23ο χλμ Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου).



Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν οι:
ΑΔΩΝΙΣ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, μαέστρος και συνθέτης
ΠΑΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, συνιδιοκτήτης του PRINCIPAL CLUB THEATER
ΘΟΔΩΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΗΣ, μέλος των GEMINI ACT
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΣΙΑΔΗΣ, μέλος των OVERPOWER
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ, εκπρόσωπος της δισκογραφικής εταιρίας NEW DREAM RECORDS, που ήταν και ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης.

Πρώτοι σε ψήφους από το κοινό αναδείχτηκαν οι RANDOM WAY, που κέρδισαν ετήσιο συμβόλαιο για την παραγωγή ενός digital single, προσφορά της δισκογραφικής εταιρίας G.O.D. RECORDS (Garden of Dreams). Επίσης, κέρδισαν εξοπλισμό ή service αξίας 80 ευρώ, προσφορά των καταστημάτων ΖΑΧΟΣ (μουσικά όργανα - βιβλία - ηχητικές εγκαταστάσεις - οργάνωση εκδηλώσεων, Ιωάννου Μιχαήλ 1, Θεσσαλονίκη).


Δεύτεροι σε ψήφους από το κοινό αναδείχτηκαν οι SAINT INSANE, που κέρδισαν ετήσιο συμβόλαιο για την παραγωγή ενός digital single, προσφορά της δισκογραφικής εταιρίας G.O.D. RECORDS (Garden of Dreams). Επίσης, κέρδισαν ένα πετάλι Tomsline ADT3 Distortion προσφορά των καταστημάτων ΡΙΧΑΡΔΟΣ (μουσικά όργανα - ηχητικά - αξεσουάρ - εξαρτήματα, Παπαναστασίου 76 & 69 και Κωνσταντινουπόλεως 27, Θεσσαλονίκη).


Τρίτοι σε ψήφους από το κοινό αναδείχτηκαν οι ABYSSOS, που κέρδισαν demo 4 τραγουδιών προσφορά του STUDIO REVOLVER (Ικτίνου 18, Θεσσαλονίκη).


Τέταρτοι σε ψήφους από το κοινό αναδείχτηκαν οι PICK UP BONES, που κέρδισαν demo 4 τραγουδιών προσφορά του STUDIO ART & SOUND (Γρηγορίου Ζαλίκη 11, Θεσσαλονίκη).


Πέμπτοι σε ψήφους από το κοινό αναδείχτηκαν οι CROWNZ SIGIL, που κέρδισαν ηχογράφηση μιας ημέρας, προσφορά του STUDIO JAM (Αρτέμιδος 60, Θεσσαλονίκη).

*Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Ντιντώνης

Με την υποστήριξη του Summer Rain

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.