Πιο πρόσφατα

24/6/16

5ο Φεστιβάλ Αρβανίτσας με Θανάση, Μάλαμα, Αγγελάκα κ.α.

5ο Φεστιβάλ Δάσους Αρβανίτσας


Παρασκευή 15/7 - Σάββατο 16/7 - Κυριακή 17/7

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος Κυριακίου σας προσκαλεί και φέτος στο φεστιβάλ της Αρβανίτσας, σε ένα εκπληκτικό, καταπράσινο τοπίο, μέσα στα έλατα του Ελικώνα, μόλις 1μιση ώρα με το αυτοκίνητο από την Αθήνα.

Το Μουσικό Φεστιβάλ Δάσους Αρβανίτσας διοργανώθηκε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2012, με στόχο την ανάδειξη της υπέροχης αυτής τοποθεσίας. Κάθε χρόνο, οι διοργανωτές προσκαλούν αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, για ένα τριήμερο γεμάτο μουσική, στην καρδιά της φύσης.

Η Αρβανίτσα είναι ένα μικρό οροπέδιο δασικής αναψυχής στην καρδιά του Ελικώνα, υπό την προστασία της Δημοτικής Ενότητας Κυριακίου, σε υψόμετρο 1000 μέτρων. Η ανθρώπινη παρέμβαση έχει περιοριστεί στο ελάχιστο, καθώς το μόνο που υπάρχει εκεί είναι μία παραδοσιακή ταβέρνα που εξυπηρετεί όσους επισκέπτονται το συγκεκριμένο χώρο. Βρίσκεται 5΄ λεπτά (7 χλμ) μακριά από το Κυριάκι και 1,5 περίπου ώρα (125 χλμ) από την Αθήνα. Αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους θέλουν να συνδυάσουν τη φεστιβαλική εμπειρία με τη διαμονή σε ένα παρθένο μέρος, "στην καρδιά του βουνού των Μουσών", όπως διαβάζουμε και στο website του Ε.Ο.Σ. Κυριακίου.

Το οροπέδιο απέχει, άλλωστε, μόλις 20 - 30 λεπτά από τις δαντελωτές και παρθένες παραλίες του Κορινθιακού κόλπου.Ο κόσμος αγάπησε το φεστιβάλ από την πρώτη κιόλας χρονιά, αφού το έχουν μέχρι στιγμής επισκεφθεί χιλιάδες φίλοι της μουσικής και του ορεινού κάμπινγκ.Οι περισσότεροι φίλοι και φίλες επιλέγουν την 3ήμερη παραμονή με αντίσκηνα, σε έναν άπλετο, γεμάτο αιωνόβια έλατα φυσικό χώρο, που διατίθεται δωρεάν στους κατόχους των αντίστοιχων 3ήμερων εισιτηρίων.

Θανάσης Παπακωνσταντίνου @ Θέατρο Δάσους

Δείτε παρακάτω το line-up του φετινού φεστιβάλ:

Παρασκευή 15/7
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΨΑΡΑΝΤΩΝΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΛΕΣ

Σάββατο 16/7
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ
MISTY9

Γιάννης Αγγελάκας @ Fix Factory Open Air

Κυριακή 17/7
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
 ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ
ERROR 404
BAGOFNAILS

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΔΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τριήμερο - ισχύει και για τις 3 ημέρες του φεστιβάλ (οι κατασκηνωτές υποχρεούνται να αγοράσουν αυτό το εισιτήριο, για να έχουν δωρεάν παραμονή στο χώρο της κατασκήνωσης)

Μονοήμερο - ισχύει για 1 από τις 3 ημέρες του φεστιβάλ (Η κατασκήνωση δεν είναι διαθέσιμη στους κατόχους αυτού του εισιτηρίου)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Προπώληση: Τριήμερο, τιμή 25 € - Μονοήμερο, τιμή 12 €
Ταμείο (πύλες εισόδου φεστιβάλ): Tριήμερο, τιμή 35 € - Μονοήμερο, τιμή 15 €

Η προπώληση εισιτηρίων λήγει την Τετάρτη, 13/7

Βασίλης & Γιάννης @ Θέατρο Δάσους

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
MUSIC CORNER - Πανεπιστημίου 56, ΑΘΗΝΑ Τηλ.: 210 3304000 - Official Site

ΠΟΛΥΤΡΟΠΟ - Λιβαδειά (γίνονται κρατήσεις) Τηλ.: 22610 21090

ΑΤΑΛΑΝΤΗ - ΛΑΜΙΑ - ΘΗΒΑ Τηλ. 690 919 2890

ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - Κυριάκι Βοιωτίας Τηλ. 693 759 6715 - 6982487717 & ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ - ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣΚ ΥΡΙΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.