Πιο πρόσφατα

28/8/16

Live album από τους Enter Shikari

Οι Enter Shikari ανακοινώνουν την κυκλοφορία του άλμπουμ Live at Alexandra Palace στις 4 Νοεμβρίου. Αυτό το live άλμπουμ αποτελεί το έκτο μέρος των Bootleg Series της μπάντας, και θα κυκλοφορήσει μέσω της Ambush Reality/ Play It Again Sam σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες αλλά και σε διπλό βινύλιο και διπλό CD.

Το Live at Alexandra Palace θα περιέχει το πλήρες σετ της συγκεκριμένης συναυλίας -εκτός από ένα κομμάτι, λόγω τεχνικού προβλήματος- όπου ο ομώνυμος χώρος του Λονδίνου είχε γεμίσει από 9 χιλιάδες κόσμου πραγματοποιώντας sold out τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η επεξεργασία και η μίξη έγιναν από τον κιθαρίστα Rory Clewlow και τον Tim Morris, μηχανικό ήχου της μπάντας και βοηθό παραγωγού στα A Flash Flood Of Colour και The Mindsweep.

Ήδη κυκλοφορεί το πρώτο single, για το κομμάτι Redshift, και το βλέπετε παρακάτω, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε το 30λεπτο ντοκιμαντέρ της μπάντας για την πρόσφατη βρετανική τους περιοδεία, μέρος της οποίας ήταν και η συναυλία στο Alexandra Palace.


Η tracklist:...

1. Intro / Solidarity
2. Sorry You're Not A Winner
3. The One True Colour
4. The Last Garrison / No Sleep Tonight
5. Destabilise
6. Radiate
7. Slipshod / The Jester
8. Price On Your Head (inc. Danny Byrd Remix)
9. Dear Future Historians
10. Arguing With Thermometers
11. Gandhi Mate, Gandhi
12. Torn Apart
13. Mothership
14. Redshift
15. Anaesthetist (inc. Reso Remix)
16. The Appeal & The Mindsweep II

... και το εξώφυλλο:


Μπορείτε να προπαραγγείλετε το άλμπουμ στο e-shop των Enter Shikari, με αυτόματα downloads των Sorry You're Not A Winner και Redshift.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.