Πιο πρόσφατα

19/9/16

Το Post Pop Depression του Iggy Pop και σε live έκδοση

Ο πιο πρόσφατος και, κατά τα φαινόμενα, τελευταίος στην καριέρα του δίσκος του Iggy Pop, Post Pop Depression, αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε live έκδοση στις 28 Οκτωβρίου μέσω της Eagle Rock Entertainment.

Συγκεκριμένα, η ηχογράφηση έγινε στη συναυλία του Iggy Pop στο θρυλικό Royal Albert Hall του Λονδίνου, όπου μαζί του στη σκηνή βρέθηκαν οι Dean Fertita και Troy Van Leeuwen των Queens of the Stone Age, Matt Helders από τους Arctic Monkeys, Matt Sweeney των Chavez και φυσικά ο Josh Homme (Queens of the Stone Age, Eagles of Death Metal) ο οποίος έκανε και την παραγωγή του άλμπουμ. Τρεις από τους πέντε εξάλλου παίζουν και στις στούντιο ηχογραφήσεις του Post Pop Depression.

Η live έκδοση του άλμπουμ θα κυκλοφορήσει τόσο σε ψηφιακή όσο και σε φυσική μορφή και θα περιλαμβάνει Blu-ray ή DVD και ένα διπλό CD. Πέραν των κομματιών που περιλαμβάνονται και στην στούντιο έκδοση, υπάρχουν ως bonus και τα Lust for Life, που είναι μάλιστα και το εισαγωγικό κομμάτι, The Passenger, China Girl, Nightclubbing κ.α..

Δες την tracklist:...

1. Lust For Life
2. Sister Midnight
3. American Valhalla
4. Sixteen
5. In The Lobby
6. Some Weird Sin
7. Funtime
8. Tonight
9. Sunday
10. German Days
11. Mass Production
12. Nightclubbing
13. Gardenia
14. The Passenger
15. China Girl
16. Break Into Your Heart
17. Fall In Love With Me
18. Repo Man
19. Baby
20. Chocolate Drops
21. Paraguay
22. Success

... το εξώφυλλο:...


... και πάρε μια μικρή γεύση από εκείνη τη συναυλία:


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.