Πιο πρόσφατα

25/11/16

Battle of the Bands: 3ος προημιτελικός στο Eightball

To i-JUKEBOX.gr και η 'Over the Top' Promotion παρουσιάζουν:

BATTLE OF THE BANDS 2016-17
Thessaloniki Edition / Leg 3


Κυριακή 4 Δεκεμβρίου
Eightball Live Stage
Πίνδου 1, Λαδάδικα

Doors open: 20.30 / Gig starts: 21.00
Είσοδος (με μπύρα): 6€

Line-up:

ΑΔΙΑΛΛΑΧΤΟΣ Χ ΜΑΡΙΤΙΝΑ (DJ TONIS)
BLACKSTONE PUPPET
DA SPAN
THE MAGIC NUMBER 3
ΦΙΛΜ ΝΟΥΑΡ

FB Event

* Tα συγκροτήματα που συμμετέχουν, ερμηνεύουν 6 κομμάτια το καθένα (δικά τους ή και διασκευές).
** Οι 2 νικητές της βραδιάς θα προκύψουν από ψηφοφορία στην οποία συμμετέχει το κοινό.
*** Δηλώσεις συμμετοχής για την κάθε βραδιά πραγματοποιούνται στο jnegris@otenet.gr και το 6944 59-75-05.

Λίγα λόγια για τα συγκροτήματα:

ΑΔΙΑΛΛΑΧΤΟΣ Χ ΜΑΡΙΤΙΝΑ (DJ TONIS)
Ο Αδιάλλαχτος (Ισίδωρος Γκαβανίδης) μεγάλωσε και μένει στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης. Στην ηλικία των 13 ετών αρχίζει να ασχολείται με τη hip hop μουσική και να γράφει τα πρώτα του κομμάτια. Έχει συνεργαστεί και εμφανιστεί μαζί σε συναυλίες με τους Sanjuro, Versus, Alio Mc και τους Emigre.

Το 2013 κυκλοφόρησε την πρώτη του προσωπική δουλειά με τίτλο "Ακολουθώντας το Όνειρο" σε ψηφιακή μορφή, ενώ στα τελειώματα βρίσκεται το καινούριο του CD με τίτλο "Δρόμος Διαφυγής", που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Facebook Profile
Facebook Page

Η Μαριτίνα κατάγεται από τις Σέρρες και είναι φοιτήτρια Φιλολογίας στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε τα μουσικά της βήματα από πολύ μικρή, παίζει πιάνο, κιθάρα και έχει πτυχίο Αρμονίας. Γράφει τη δική της μουσική και στίχους, αλλά το να μεταφέρει οποιοδήποτε αγαπημένο της κομμάτι σε εναλλακτική - ακουστική μορφή, είναι το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της.

Έχει φιλοξενηθεί στον συλλεκτικό δίσκο του Δημήτρη Καρρά "Υπογείως - 10 Χρόνια Studio Pazl" με το κομμάτι "Πρίγκιπας Μοναδικός" και μέχρι τώρα έχει ηχογραφήσει το τραγούδι της "Πάμε" και τη "Γλυκιά Νοσταλγία" παρέα με τον Αδιάλλαχτο.


Ο Αντώνης Αδαμίδης (Dj_ToNiS) είναι από τη Θεσσαλονίκη και ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία. Έχει δουλέψει σε πολλά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης και της γύρω περιοχής. Ασχολείται επίσης ερασιτεχνικά με την παραγωγή κομματιών, βίντεο και φωτογραφία. Με τον Aδιάλλαxτο έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν σε διάφορες συναυλίες - events και εκτός από τη φιλία τους. έχουν να μοιραστούν την αγάπη τους για τη μουσική και τη δίψα τους για νέες καταστάσεις.

Facebook

BLACKSTONE PUPPETS
Οι Blackstone Puppets είναι μια νέα rock & roll μπάντα από τη Θεσσαλονίκη που παίζει hard rock. Στο βιογραφικό τους υπάρχουν δύο live εμφανίσεις, μία στο φετινό Street Mode Festival (Live Band Contest) και μία στο Eightball.

Τα μέλη:
Julie Juniper (vocals)
Βαγγέλης Ζίκος (bass)
Κυριάκος Αραμπατζούδης (lead guitar)
Γιώργος Μπιμπίκος (rhythm guitar)
Γιώργος Πορτσάκης (drums)

Facebook

DA SPAN
Οι Da Span είναι μια 6μελής μπάντα από τη Θεσσαλονίκη, αποτελούμενη κυρίως από παλιούς συμμαθητές από το σχολείο. Μετά το λύκειο, ο καθένας ακολούθησε τον δρόμο του, όπως συνήθως συμβαίνει. Η βαθιά αγάπη τους όμως για τη μουσική και οι στενοί φιλικοί δεσμοί, που τους ένωναν από το παρελθόν, τους έκαναν να ξαναβρεθούν όλοι μαζί, μετά από 25 ολόκληρα χρόνια και να ενώσουν τις δυνάμεις τους, για να ξαναζήσουν μερικές αξέχαστες εφηβικές τρέλες, με κοινό παρονομαστή αυτή τους την αγάπη για τη μουσική.

Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν, είναι ένα μίγμα-έκπληξη, από πολύ γνωστές και κλασσικές νεότερες και παλιότερες επιτυχίες, που οι περισσότεροι γνωρίζουν, από το φάσμα του alternative, rock, blues, hard rock, φιλτραρισμένο μέσα από τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο ερμηνείας και απόδοσης της μουσικής.

Τα μέλη είναι τα έξης:
Byzantine Drummer, τύμπανα
Περικλής Χαραλαμπίδης, φωνητικά
Βλάσης Μπίκας, πλήκτρα
Απόστολος Καλτσάς, μπάσο
Βασίλης Μανώλης, κιθάρα
Σπύρος Παπουτσής, κιθάρα

Facebook

THE MAGIC NUMBER 3
Δημιουργήθηκαν το 2014 από μία παρέα φίλων από την Αριδαία και από την Έδεσσα και παίζουν rock & blues τραγούδια και πιο ειδικά δεκαετιών '80 και '90.

Τα μέλη είναι:
Γιάννης Δερβίσης - κιθάρα
Μπάμπης Ορτζάνης - τύμπανα
Γιώργος Τοτίδης - μπάσο φωνή

Facebook
YouTube 1
YouTube 2



ΦΙΛΜ ΝΟΥΑΡ
Οι Φιλμ Νουάρ είναι ένα post-punk/grunge συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη. Η μουσική του είναι γεμάτη από αστικές ιστορίες, νεοψυχεδέλεια και ρομαντισμό. Θέλουν να κάνουν τον κόσμο να τους βλέπει σαν κάτι παραπάνω από μια απλή μπάντα και τις συναυλίες τους σαν παραστάσεις, όμως ταυτόχρονα και να καταλάβει πόσο ζουν και αγαπούν αυτό που κάνουν.

Έχουν παίξει σε όλα τα γνωστά μπαράκια της πόλης. Νιώθουν αυτό που αγαπούν και παίζουν πανκ για την ελίτ. "Παίξτε πανκ ρε" το σύνθημά τους ή το "Πανκ για την ελίτ" αν τους ρωτάτε.

Τα μέλη της μπάντας είναι:
Jim Kampouroglou - guitar, vocals
Constantine Michailidis - lead guitar, vocals
Κυριάκος Παπαδόπουλος - bass
John Papadopoulos - drums

Facebook
YouTube

Περισσότερες πληροφορίες:
Battle of the Bands FB Group
i-Jukebox
Over the Top Promotion

Eightball Club Official Site

Έπαθλα Νικητών:

Ο 1ος νικητής με την ψήφο του κοινού και ο νικητής με την ετυμηγορία της κριτικής επιτροπής κερδίζουν:
NEW DREAM RECORDS: Τριετές συμβόλαιο για την ψηφιακή κυκλοφορία δίσκου, την παραγωγή σε CD, δωρεάν promotion, υποστήριξη σε συναυλίες στον ελλαδικό χώρο και συμμετοχή σε κύκλο σεμιναρίων "Music Business for Indie Artists".

Ο 2ος νικητής με την ψήφο του κοινού κερδίζει:
NEW DREAM RECORDS: Digital κυκλοφορία δίσκου.

Οι νικητές επίσης κερδίζουν:
ΖΑΧΟΣ MUSIC STORE Εξοπλισμό ή service αξίας 80 ευρώ.
ΡΙΧΑΡΔΟΣ ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ Πετάλι Tomsline ADT3 Distortion.
REVOLVER STUDIO Demo 4 τραγουδιών.
JAM STUDIO Ηχογράφηση μιας ημέρας.
EASTSIDE STUDIO 8ωρη παροχή των υπηρεσιών του στούντιο.

Με την υποστήριξη του Summer Rain

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.