Πιο πρόσφατα

7/11/16

Λουδίας VS Chroma live στη Μαύρη Τρύπα

Ταξίδι σ' ένα Chromaτιστό Ποτάμι μουσικών συγχορδιών.

Για πρώτη φορά συναντιούνται κάτω από την ίδια στέγη, για ένα και μοναδικό live, δύο από τα πιο ιστορικά μουσικά σχήματα της πόλης της Θεσσαλονίκης.

Οι Chroma αυτοπροσδιορίζονται ως ένα κυκλοθυμικό, πολυφωνικό, ελληνόφωνο σχήμα που παίζει ροκ μουσική μέσα από μία ποπ διάσταση. Το 5μελές μουσικό σχήμα από τη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε τις μουσικές του αναζητήσεις το 2005 και μετράει στο ενεργητικό του δύο CDs, το Λευκό που κυκλοφόρησε το 2009 από τη Melissa Music και το Κόκκινο που κυκλοφόρησε το 2014 από τη Final Touch σε διανομή της Cobalt, καθώς και το single Πορτοκαλί.

Οι Λουδίας, με πάνω από 19 χρόνια παρουσίας στη μουσική ζωή της πόλης, είναι ένα 5μελές ροκ σχήμα με κάντρι επιρροές, σατυρικό και πιπεράτο στίχο που σοκάρει, προκαλεί και προβληματίζει. Το 2000 κυκλοφορούν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο Λουδίας, το 2004 κυκλοφορεί το Οι Σαλαμάνδρες Δεν Χορεύουν Σέικ και το 2009 ακολούθησε ο τρίτος δίσκος τους Εντεχνίλα.

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016, οι Chroma και οι Λουδίας, ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν ένα live πρόγραμμα με τραγούδια από τις δισκογραφικές τους δουλειές.

INFO
Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
Βαίου 5, Πλατεία Μοριχόβου, Λαδάδικα
Προσέλευση: 21:00
Τηλ κρατήσεων: 2310510081

Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 5 ευρώ

Με την υποστήριξη του Summer Rain

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.