Πιο πρόσφατα

4/11/16

Περιοδεία και νέο υλικό από τους Muse το 2017

Οι Muse βραβεύτηκαν πριν μερικές ημέρες στα Q Magazine Awards ως Best Act In The World Today (Καλύτερη Παράσταση στον Κόσμο Σήμερα) και μετά τη βράβευση τους έκαναν κάποιες δηλώσεις στο ίδιο περιοδικό σχετικά με τα πλάνα τους για το μέλλον.

Συγκεκριμένα, με... εκπρόσωπο τον Matt Bellamy οι Muse ανακοίνωσαν ότι "θα χαλαρώσουμε", αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για μια περιοδεία το 2017, τουλάχιστον στις ΗΠΑ όπου όπως αναφέρεται "μας έλειψε το περασμένο καλοκαίρι".

Ακόμη, σχεδόν απέκλεισαν την περίπτωση νέου άλμπουμ, αφήνοντας όμως ανοιχτό το παράθυρο για ηχογράφηση ένα ή δύο κομματιών κατά τη διάρκεια της χρονιάς "αν έχουμε τη διάθεση".

Μόλις πριν μερικές ημέρες ο Glen Rowe, υπεύθυνος κάθε περιοδείας των Muse αποκάλυψε την ιδέα που υπάρχει για χρήση μαγνητών: "Θέλουμε να φτιάξουμε μια σκηνή με μαγνήτες ώστε η μπάντα να αιωρείται ανάμεσα σε άλλους μαγνήτες. Αν υπάρχουν εκεί έξω μηχανικοί και τεχνικοί με ειδικότητα τους μαγνήτες, ελάτε να με βρείτε, γιατί θέλουμε να το πετύχουμε!". Ίσως είναι κάτι που δούμε στην περιοδεία που ετοιμάζεται.

Δείτε τις δηλώσεις της μπάντας εδώ:...


... και εδώ την... αλά Halloween διασκευή των Muse στο New Kind of Kick των Cramps:


*Η κεντρική φωτογραφία είναι του Λάμπρου Loco Παπαευθυμίου από την εμφάνιση των Muse στο Ejekt Festival 2016. Περισσότερα εδώ.

Ρεπορτάζ: Καρολίνα Τσουκαλά
Επιμέλεια: Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.