Πιο πρόσφατα

22/12/16

Νέο κομμάτι από τους Mr. Highway Band (video)

"Η μουσική ενώνει...": Μια φράση που έχουμε στη ζωή μας από μικροί, την πιστεύουμε και την ακολουθούμε ήρθε η ώρα να γίνει πράξη και να μας γεμίσει χαρά, ενθουσιασμό, όνειρα. Όταν λίγα χρόνια πριν ο δρόμος έφερνε κοντά το Los Almiros Rock Radio και τους Mr. Highway Band, είχε εξ’ αρχής γίνει φανερό ότι μια ιδιαίτερη σχέση είχε ξεκινήσει. Μια σχέση με αφορμή τη μουσική που σύντομα, όμως, ξέφυγε από αυτά τα πλαίσια.

Έγινε σχέση φιλική, σχέση αμοιβαίας εκτίμησης και άψογης συνεργασίας σε πάρα πολλά επίπεδα, σχέση αδερφική. Η διαρκής ανησυχία, η αναζήτηση νέων ιδεών και προτάσεων, η άρνηση να μείνουμε αδρανείς, η απόρριψη κάθε έννοιας παθητικότητας και παραίτησης, η όρεξη για δουλειά και το ανεξάντλητο πάθος για δημιουργία, η πίστη ότι μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα ακόμα και τα πιο τρελά όνειρά μας είναι κάποια από τα βασικά πράγματα που μας ένωσαν.

Μια "φωτιά" που δε λέει να σβήσει, στο μυαλό, την καρδιά και το βλέμμα μας είναι αυτή που μας έκανε συντρόφους και συνοδοιπόρους. Δε θα μπορούσαμε, επομένως, να μην είμαστε μαζί μπροστά σε ένα ακόμα καινούριο ξεκίνημα, σε μια νέα πρόκληση. Δε θα μπορούσε η ίδρυση του δισκογραφικού παραρτήματος του Los Almiros Rock Radio, της Los Almiros Records, να μη συνοδευτεί από την κυκλοφορία του νέου δίσκου των Mr. Highway Band, "The Rebel Artist". Όπως δε θα γινόταν ο εν λόγω δίσκος να κυκλοφορήσει με άλλο τρόπο παρά σαν πρώτη επίσημη δουλειά του νέου μας "παιδιού", του label της Los Almiros Records.


Μαζί, λοιπόν, ανακοινώνουμε την κυκλοφορία στις 27 Ιανουαρίου 2017 του καινούριου δίσκου των Mr. Highway Band, "The Rebel Artist", από την Los Almiros Records, σε μορφή cd, ενώ λίγο μετά θα ακολουθήσει και η κυκλοφορία του βινυλίου (θα ανακοινωθεί ακριβής ημερομηνία). Ευχαριστούμε όλους για τη στήριξη και ανυπομονούμε να συναντηθούμε κάπου εκεί έξω. Οι δρόμοι που ανοίγονται μπροστά μας είναι απεριόριστοι και μας περιμένουν.

MR. HIGHWAY BAND - LOS ALMIROS RECORDS

ΥΓ: Το πρώτο video clip από το νέο δίσκο για το κομμάτι "Open the door", σε συνεργασία με την εκπληκτική Τζένη Καπάνταη, είναι απλώς ο δικός μας, μικρός, τρόπος να εκφράσουμε την εναντίωσή μας σε κάθε πόλεμο και την αμέριστη και χωρίς όρους αλληλεγγύη μας σε όλους τους πρόσφυγες αυτού του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.