Πιο πρόσφατα

29/4/17

Νέο single από τον Dan Auerbach (video)

Όπως γνωρίζαμε ήδη από τα τέλη του 2016, ο Dan Auerbach, το ένα μισό των Black Keys, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μία ακόμα δική του σόλο δουλειά.

Το άλμπουμ, το οποίο θα ονομάζεται Waiting on a Song, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου μέσω της νεοσύστατης Easy Eye Sound και ήδη έχουμε ακούσει το πρώτο single, Shine on Me. Το δεύτερο κομμάτι που έρχεται στα αυτιά μας από αυτή τη δεύτερη προσωπική δουλειά του πολυπράγμονα Dan Auerbach έχει τον τίτλο King of a One Horse Town και το βίντεο που το συνοδεύει επιμελήθηκε ο Aaron Hymes, γνωστός μεταξύ άλλων για τη δουλειά του στο The Hunter των Mastodon.

Μιλώντας για το κομμάτι, ο μουσικός δήλωσε: "Το The King of a One Horse Town είναι για όλους όσους φοβούνται τον έξω κόσμο, όλους όσους φοβούνται να πάνε πέρα από τα όρια τους με το φόβο της αποτυχίας. Θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε, ένας αλκοολικός, ένας διακινητής ναρκωτικών, ένας καθηγητής. Πρόκειται για ένα συναίσθημα που όλοι μας το βιώνουμε κάποια στιγμή".

Ο Aaron Hymes με τη σειρά του ανέφερε τα εξής: "Όταν ζεις και εργάζεσαι στο Los Angeles το να κάνεις κάτι διαφορετικό κινηματογραφικά είναι πάντα μία νέα πρόκληση. Σχεδόν τα πάντα έχουν δοκιμαστεί με κάποιο τρόπο. Ήθελα να κάνουμε τα γυρίσματα σε κάποιο μέρος που να δίνει την εντύπωση ότι θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε πόλη των ΗΠΑ, να έχει έναν παλμό Anytown USA κι έτσι γυρίσαμε σχεδόν ολόκληρη την πολιτεία της Utah, μέχρι μία μικρή πόλη που λέγεται Helper, τραβώντας σκηνές από πολλές διαφορετικές κωμοπόλεις που περάσαμε στο δρόμο. Σκοπός ήταν τα μέρη να φαίνονται αόριστα και όχι σαν κάποια συγκεκριμένη περιοχή και γι’αυτή τη δουλειά η Utah ήταν το ιδανικό μέρος".

Ακούστε το κομμάτι:


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.