Πιο πρόσφατα

12/5/17

Φεστιβάλ Αναιρέσεις σε Θεσσαλονίκη & Πάτρα

Για τη Θεσσαλονίκη:

Οι Αναιρέσεις επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη! Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στις αρχές του Ιούνη πιστές στο ραντεβού τους για τις μελωδίες και τις συζητήσεις, για την πολιτική και την τέχνη της ανατροπής!

Με κεντρικό σύνθημα "Κάτω η τέχνη σας, κάτω ο έρωτα σας, κάτω το σύστημα σας" επιχειρούμε να γκρεμίσουμε τους πυλώνες αυτού του σάπιου κόσμου και να αναμετρηθούμε με την επαναστατική υπόθεση εντός του ιστορικού μας ορίζοντα.

Αταλάντευτος στόχος μας είναι το Φεστιβάλ Αναιρέσεις να αποτελέσει μια συλλογική ανατρεπτική διαδικασία, προσφέροντας ταυτόχρονα πρόσβαση σε φτηνές και ποιοτικές εκδηλώσεις, σε χιλιάδες νέες και νέους, καθώς και φτωχούς εργαζόμενους και εργαζόμενες στο επίκεντρο της κρίσης.Το πολιτιστικό μας πρόγραμμα χαρακτηρίζεται από ένα μουσικό πλουραλισμό, μιας και θα φιλοξενήσει καλλιτέχνες της εγχώριας και διεθνούς σκηνής με διαφορετικές μουσικές επιρροές.


πρ. στρατόπεδο Παύλου Μελά | 2-3-4 Ιουνίου

Το συναυλιακό/πολιτιστικό πρόγραμμα του φεστιβάλ:

Παρασκευή 2/6

Ανατολική Σκηνή:
Karma to Burn (US)
Nightstalker
Jaw Bones 

Δυτική Σκηνή "Γιώργος Ντόμπρος":
Γιώργος Μιχαήλ - Δημήτρης Βαβλιάρας
ρεμπέτικο - λαικό γλέντι με τους:
Γκιντίκι & Βάσω Βασιλειάδου

Σάββατο 3/6

Ανατολική Σκηνή:
Naxatras 
Deaf Radio
Million Hollers

Δυτική Σκηνή "Γιώργος Ντόμπρος":
Γιώργος Αετόπουλος & Γιάννης Μήτσης
ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC

Kυριακή 4/6

Ανατολική Σκηνή:
BAiLdSA
Κακό Συναπάντημα
Vodka Rag

Δυτική Σκηνή "Γιώργος Ντόμπρος":
Αφιέρωμα στο πολιτικό τραγούδι
παραδοσιακό δημοτικό γλέντι με τους:
Βουκολική Διαταραχή

Κάτω η τέχνη σας, κάτω ο έρωτας σας,
κάτω το σύστημα σας.
Να κάνουμε την ανάγκη ιστορία.

*Το πολιτικό πρόγραμμα (εκδηλώσεις/workshops) καθώς και άλλα events του φεστιβάλ θα ανακοινωθούν σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι!

Εισιτήρια ενίσχυσης: 5ε (ημέρας) | 3ε (ανέργων) | 12ε (τριημέρου)
Προπώληση: Το Στέκι του Ναρ | Hemingway bistrot

Διοργάνωση: ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση | νΚΑ
(οργανώσεις Θεσσαλονίκης)


Για την Πάτρα:

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΑΤΡΑΣ

2-3 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΠΑΛΑΙΑ ΣΦΑΓΕΙΑ

Παρασκευή 2 Ιουνίου: Sneaky Mustard, Void Droid, Naxatras, 1000mods

Σάββατο 3 Ιουνίου: Stand Up Comedy με τους Byron Theodoropoulos και Michael Mathioudakis, Social Waste - Γιώργης Νίκας-Αντίποινα - Dj Magnum και Λαϊκό - Ρεμπέτικο - Παραδοσιακό γλέντι με τους Ρεμπετιέν - Βασίλη Σκούτα - Δημήτρη Μηταράκη

*Το πολιτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα!

Για ακόμη μια χρονιά το Φεστιβάλ Αναιρέσεις θα διεξαχθεί στην πόλη της Πάτρας. Η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση και το ΝΑΡ για την κομμουνιστική απελευθέρωση θα βάλουν τα δυνατά τους και φέτος για να σταθούν αντάξια στους καιρούς και να μπορέσουν να συμβάλουν στην ανυπόταχτη θεωρία και πολιτισμό. Κόντρα στα ψευτοπρότυπα της εποχής παλεύουμε για έναν λαϊκό πολιτισμό, προσιτό σε όλους. Η προσπάθεια του φεστιβάλ αποτελεί συνέχεια του χώρου της Λέσχη "Αναιρέσεις" Πάτρας(Ζαΐμη 69Α) που εδώ και δύο χρόνια λειτουργεί στο κέντρο της πόλης.

Στο χώρο πέρα από τις πολιτικές εκδηλώσεις και τις συναυλίες θα υπάρχουν θεματικά περίπτερα όπως επίσης θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο. Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στον ιδιαίτερο χώρο των Παλαιών Σφαγείων (πρώην πολυχώρος Πολιτεία) στις 2 και 3 Ιουνίου.

Ενημερωθείτε εδώ.

Σύντομα θα ανακοινωθεί και το πλήρες πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αναιρέσεις στην Αθήνα, τα Ιωάννινα, τη Λάρισα και το Βόλο. Μείνετε συντονισμένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.