Πιο πρόσφατα

15/5/17

Ραδιοφωνικό αφιέρωμα στους Depeche Mode

Την Τετάρτη 17 Μαΐου οι Depeche Mode επιστρέφουν στη χώρα μας και το TerraVibe Park και ο Summer Rain, πιστός στα ραντεβού του με τις μεγάλες συναυλίες, παρουσιάζει ένα ξεχωριστό ραδιοφωνικό αφιέρωμα στο θρυλικό συγκρότημα.

Την Τρίτη 16 Μαΐου, μια μέρα πριν τη συναυλία, στις 20.00 συντονίσου στην ηλεκτρονική συχνότητα του Summer Rain για να γνωρίσεις τους Depeche Mode μέσα από γνωστές και άγνωστες ιστορίες και να ακούσεις -φυσικά- όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες, κομμάτια όχι και τόσο γνωστά, αλλά και τραγούδια που ξεχωρίσαμε από την καινούρια τους δισκογραφική δουλειά, Spirit.

Οι Depeche Mode δεν είναι μόνο το Enjoy the Silence, το Personal Jesus και το I Feel You. Depeche Mode είναι και το Strangelove, και το Just Can't Get Enough, το Wrong και το Shake the Disease. Depeche Mode είναι το Where's the Revolution και το Going Backwards. Depeche Mode είναι η οικολογική συνείδηση και ο αγώνας για αλληλεγγύη και ισότητα. Depeche Mode είναι τα εντυπωσιακά shows. Οι Depeche Mode είναι η κορυφαία ηλεκτρονική -και όχι μόνο- μπάντα κι ο Summer Rain τους αποτίει ένα μικρό φόρο τιμής.

Τρίτη 16 Μαΐου, από τις 20.00 και για τουλάχιστον ένα δίωρο, μόνο στον Summer Rain. Στην επιμέλεια της εκπομπής ο Λάμπρος Loco (Drunken Lullabies Radio Show).

Θα ακολουθήσει ραδιοφωνικό "πάρτυ" με ηλεκτρονικές, new wave, post rock/ punk έως και indie μουσικές, από την Anne Clark στους Cure, από τους Joy Division στους Editors κι από τους Smiths έως και τους Clash. Η εκπομπή θα μεταδοθεί και σε επανάληψη την ημέρα της συναυλίας στις 15.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.