Πιο πρόσφατα

19/6/17

Το πρόγραμμα της 1ης μέρας του Ejekt Festival

24.06.2017
Πλατεία Νερού, Φάληρο

Ejekt Festival 2017

The Killers
The Kills
Circa Waves
Deaf Radio

Πρόγραμμα της πρώτης ημέρας

Ελάχιστες ημέρες έμειναν ως την πρώτη ημέρα του φετινού Ejekt Festival, καθώς πια έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την πρώτη συναυλία των The Killers στη χώρα μας.

To Σάββατο 24 Ιουνίου, οι Αμερικανοί super-stars θα βρεθούν στη σκηνή του Ejekt σε μια εμφάνιση με διάρκεια δύο ωρών, η οποία θα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες της εξαιρετικά επιτυχημένης καριέρας τους, καθώς και το ολόφρεσκο υλικό από τον επερχόμενο δίσκο τους.

Μαζί τους, επίσης για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα εμφανιστούν οι περίφημοι The Kills και οι Circa Waves, ενώ την εγχώρια μουσική σκηνή θα εκπροσωπήσουν οι Deaf Radio.

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας του EJEKT Festival 2017 είναι:

The Killers: 22.45
The Kills: 20.30 - 22.05
Circa Waves: 18.45 - 20.00
Deaf Radio:17.55 - 18.25

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17.00

Η Πλατεία Νερού, ο πιο όμορφος συναυλιακός χώρος της καλοκαιρινής Αθήνας, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα του Φαλήρου, θα διαμορφωθεί ειδικά για φέτος με ιδιαίτερο τρόπο, ώστε η συναυλιακή εμπειρία να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο: μεταξύ άλλων, θα δημιουργηθεί ένας πύργος, στον οποίο θα μπορεί να ανεβαίνει το κοινό για να βγάλει φωτογραφίες και να δει τη συναυλία από ψηλά!


Προπώληση

Arena - 46 ευρώ
VIP - 85 ευρώ - υπερυψωμένο σημείο, με δικό του bar και τουαλέττες, περιορισμένες θέσεις καθήμενων, καθώς και ξεχωριστή είσοδο στον χώρο της συναυλίας.

Ταμείο

Arena - 50 ευρώ
VIP - 90 ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα Tickethour.com, Viva.gr, καταστήματα Γερμανός/Cosmote, Public, SevenSpots, Reload, Ευρυπίδης

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες:
Official Site
Tel: 2109636489

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.