Πιο πρόσφατα

7/6/17

Έρχονται στην Ελλάδα οι Foo Fighters

Η σπίθα ήρθε από μια -μάλλον ελλιπή- ανακοίνωση του Υπουργείου Τουρισμού, αλλά... η φωτιά ξέσπασε σήμερα, μέσω ενός τηλεγραφήματος του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Σύμφωνα με το εν λόγω τηλεγράφημα, έχει δοθεί το ΟΚ από το Υπουργείο ούτως ώστε οι Foo Fighters να έρθουν στη χώρα μας και να εμφανιστούν στο Ηρώδειο, σε μια συναυλία που θα βιντεοσκοπηθεί και θα προβληθεί τηλεοπτικά σε live streaming, αλλά, δεν είναι όλα τόσο ευχάριστα για τους εν Ελλάδι φανς της παρέας του κυρίου Dave Grohl: Καθώς φαίνεται, δικαίωμα να παρακολουθήσουν τη συναυλία θα έχουν μόνο όσοι καταφέρουν να προμηθευτούν προσκλήσεις μέσω του Υπουργείου Τουρισμού ή το Δήμο Αθηναίων.

Η εν λόγω συναυλία -η οποία θα αποτελέσει και την πρώτη επίσκεψη των Foos στη χώρα μας- θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουλίου, στα πλαίσια της εκπομπής Landmarks Live In Concert.

Άκουσε εδώ το ολοκαίνουριο single των Foo Fighters, Run!

Ακολουθεί το τηλεγράφημα του ΑΠΕ:

"Θα δώσουν τελικά συναυλία οι Foo Fighters στο Ηρώδειο; Το ερώτημα που πλανάται εδώ και λίγους μήνες στο Διαδίκτυο απαντήθηκε χτες στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, το οποίο εξέτασε το σχετικό αίτημα. Μετά από αρκετή συζήτηση και επιφυλάξεις, τα μέλη του ΚΑΣ είπαν 'ναι' στην προσωρινή παραχώρηση χρήσης του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού για την πραγματοποίηση συναυλίας του διάσημου συγκροτήματος στις 10 Ιουλίου 2017, αλλά και στην κινηματογράφηση-βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης, που θα χρησιμοποιηθεί στο πλαίσιο γνωστής αμερικανικής ταξιδιωτικής εκπομπής.

Όπως έγινε γνωστό, η συναυλία δεν θα έχει εισιτήρια, αλλά μόνο προσκλήσεις, οι οποίες θα δοθούν σε φορείς, όπως στον Δήμο Αθηναίων και στο Υπουργείο Τουρισμού, ενώ για τη μαγνητοσκόπησή της θα χρησιμοποιηθούν διαφόρων τύπων κάμερες (κάποιες πάνω σε γερανούς τύπου Jimmy Jib). Το βίντεο θα προβληθεί από το αμερικανικό δίκτυο PBS/USA στο πλαίσιο της ταξιδιωτικής εκπομπής Landmarks Live in Concert, ενώ την ημέρα της συναυλίας θα γίνει ζωντανή αναμετάδοση τριών τραγουδιών με live streaming διάρκειας περίπου 10 λεπτών. Πρόκειται για μια πολύ δημοφιλή αμερικανική εκπομπή, που την παρακολουθούν 200 εκατομμύρια άνθρωποι".

Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι από τους διοργανωτές ή το συγκρότημα, είναι όμως κάτι περισσότερο από πολύ πιθανό να γίνει αυτή η συναυλία. Μείνετε συντονισμένοι στον Summer Rain για κάθε νεότερο!

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.