Πιο πρόσφατα

7/7/17

Επιστρέφουν στα live οι Arctic Monkeys;

Οι Arctic Monkeys κατέκτησαν τον κόσμο με τον τελευταίο τους δίσκο, AM, αλλά βρίσκονται σε "διάλειμμα" τον τελευταίο καιρό, δημιουργώντας πολλή ανυπομονησία και άλλα τόσα ερωτηματικά στους πολυπληθείς fans τους, που απορούν για το μέλλον της μπάντας.

Η βρετανική μπάντα κρατάει κλειστά τα χαρτιά της όσον αφορά την κυκλοφορία νέου δίσκου, ενώ απέχει και από τις ζωντανές εμφανίσεις, χωρίς να δείχνει, μέχρι στιγμής, να βιάζεται να επιστρέψει. Ωστόσο, οι φημολογίες περί γραψίματος νέου δίσκου είναι έντονες, ενώ το ίδιο ισχύει από χθες όσον αφορά και την επιστροφή τους στα live.

Για την ακρίβεια, ο λογαριασμός Absolute Anthems στο Twitter, έκανε χθες λόγο για εμφάνιση-έκπληξη των Arctic Monkeys στο επερχόμενο TRNSMT Festival στη Γλασκώβη, το οποίο περιλαμβάνει headlines sets από μπάντας όπως οι Radiohead, Kasabian και Biffy Clyro. Μάλιστα δεν έμεινε εκεί, καθώς, όπως αναφέρει το NME, οι πληροφορίες του Absolute Anthems λένε πως οι Arctic Monkeys θα εμφανιστούν για περίπου 45 λεπτά, έπειτα από τους Kasabian που θα ολοκληρώσουν το set τους, βάσει προγράμματος, το Σάββατο στις 22:50.




Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ίδιο άρθρο του NME, το περιοδικό επικοινώνησε με τη δισκογραφική των Arctic Monkeys για να ενημερωθεί περαιτέρω σχετικά με το πόσο ισχύουν οι φήμες, με τη δισκογραφική να αρνείται τέτοιο ενδεχόμενο. Παρόλα αυτά, άμα υπάρχει όντως στα σκαριά μία "έκπληξη", έτσι κι αλλιώς αυτή θα ήταν η απάντηση...

Οπότε απλά περιμένουμε το Σάββατο, καθώς μία ενδεχόμενη live επιστροφή της βρετανικής μπάντας θα αποτελέσει σίγουρα το πρώτο βήμα για την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου νέου δίσκου τους.

Πηγή: Straight on Music

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.