Πιο πρόσφατα

26/10/17

Τα 12 πρώτα ονόματα του Street Mode Festival 2018

Η διοργάνωση του Street Mode Festival μας βάζει ήδη σε... φεστιβαλικό mood, ανακοινώνοντας τις ημερομηνίες και τα δώδεκα(!) πρώτα ονόματα της δέκατης, επετειακής διοργάνωσης από τώρα!

Το 2018 το Street Mode Festival θα σβήσει δέκα κεράκια. Σημαδιακός αριθμός λοιπόν, με τη διοργανώτρια αρχή να είναι αποφασισμένη για ένα ιστορικό φεστιβάλ. Γι αυτό και, λίγο μετά το after party της 9ης έκδοσης του Street Mode, ξεκίνησαν και οι ανακοινώσεις για το επόμενο -10 μήνες πριν αυτό πραγματοποιηθεί.

Το Street Mode X λοιπόν θα είναι τετραήμερο και όχι τριήμερο όπως ήταν μέχρι τώρα, θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 30 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου και ήδη είναι στον "αέρα" τα early bird εισιτήρια στην τιμή των 20€. Εκτός από αυτό, ανακοινώθηκαν όχι ένα, ούτε δύο, αλλά δώδεκα συμμετοχές με το line up να δείχνει από τώρα εντυπωσιακό!

Για την ακρίβεια, στο 10ο Street Mode Festival θα συμμετάσχουν οι Electric Six, Jaya the Cat, The Real McKenzies, Phil Cambell And The Bastard Sons, Too Many T's, Samsara Blues Experiment, Δωδέκατος Πίθηκος, Panx Romana, Fundracar, Deaf Radio, Core the Band και Twinsanity. Περιμένουμε λοιπόν ακόμα μια διοργάνωση γεμάτη από μουσική, για κάθε γούστο και κάθε ακροατήριο, ένα φεστιβάλ διεθνών προδιαγραφών στο κέντρο της πόλης.

Διάβασε ακόμα:


Δείτε το promo video του Street Mode Festival X:


Και την ανακοίνωση για τα early bird εισιτήρια:



Διάβασε ακόμα:


*Η κεντρική φωτογραφία είναι του Λάμπρου Loco Παπαευθυμίου από το 9ο Street Mode Festival. Περισσότερα εδώ.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.