Πιο πρόσφατα

12/2/18

Ο Glenn Tipton αποχωρεί από τις περιοδείες των Judas Priest

Ο κιθαρίστας του θρυλικού συγκροτήματος σταματά να περιοδεύει με τους Judas Priest, λόγω της νόσου του Parkinson από την οποία πάσχει

Όπως έγινε γνωστό μέσω επίσημης ανακοίνωσης του συγκροτήματος, ο Glenn Tipton αποχωρεί από τις περιοδείες των Judas Priest. Ο κιθαρίστας του εμβληματικού συγκροτήματος ταλαιπωρείται εδώ και χρόνια από τη νόσο του Parkinson, με την κατάσταση του να έχει επιδεινωθεί τον τελευταίο καιρό.
"Πριν δέκα χρόνια ο Glenn διαγνώσθηκε με Parkinson και μέχρι πρόσφατα έζησε σαν σπουδαίος κιθαρίστας, διατηρώντας την ποιότητα στις εκτελέσεις του, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό.

Αυτήν τη στιγμή ο Glenn μπορεί να παίξει κάποια τραγούδια των Priest, τα λιγότερο απαιτητικά, αλλά λόγω της φύσης της ασθένειας θέλει να σας ενημερώσει ότι δεν θα περιοδεύει πια".

Με τη σειρά του, ο ίδιος ο Tipton ζήτησε από τον Andy Sneap να πάρει τη θέση του, δηλώνοντας ακόμη πως: "Θέλω να σας πω ότι είναι σημαντικό οι Priest να συνεχίσουν τις περιοδείες. Δεν φεύγω από το συγκρότημα, απλώς αλλάζει ο ρόλος μου. Δεν αποκλείω να ξανανέβω στη σκηνή όταν θα νιώσω ότι θέλω να ροκάρω! Οπότε ελπίζω στο κοντινό μέλλον να σας δω όλους ξανά από κοντά"!

Δηλώσεις έκαναν σχετικά και οι Rob Halford, Ian Hill και Scott Travis: "Είχαμε την τιμή να ζήσουμε την αποφασιστικότητα και την σταθερότητα του Glenn όλα αυτά τα χρόνια, όπως επίσης και το πάθος του κατά τη διάρκεια συγγραφής και εκτέλεσης των κομματιών μας. Είναι ένας πραγματικός ήρωας της metal!

Δεν είχαμε αμφιβολία ότι ο Glenn θα επέμενε να ολοκληρώσουμε την περιοδεία μας και ευχαριστούμε τον Andy Sneap που θα συμμετέχει σε αυτήν.

Ανυπομονούμε να ανέβει ο Glenn ξανά μαζί μας στη σκηνή.


Η ανακοίνωση:


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.