Πιο πρόσφατα

1/4/18

Μέμφις live στο An Club

Οι Μέμφις φέρνουν τον extreme alternative ήχο τους στην Αθήνα, για μία σπάνια και εκρηκτική εμφάνιση στο An Club - Μαζί τους οι Under the Sun και οι Jaw Bones

M3mφis
w/ Jaw Bones + Under The Sun
at An Club!
ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
DAMAGE: 8 € - START: 21:30

Facebook Event

Μέμφις! Το extreme alternative rock συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη, που έχει συζητηθεί πολύ, εξαιτίας, τόσο του ελληνικού στίχου, όσο και της αστείρευτης ενέργειας και γκρούβας που προσδίδει η μουσική του, έρχεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο υπόγειο της Σολωμού για μία σπάνια και εκρηκτική εμφάνιση που θα μείνει αξέχαστη!

Οι Μέμφις αποτελούνται από μέλη μεγάλων ονομάτων της εγχώριας σκηνής, όπως των Psycho Choke, Vain Velocity, Less than Human και Νatvre's! Είναι όλοι έμπειροι στο χώρο του ακραίου μέταλ και εδώ και 6 χρόνια περπατούν σε αχαρτογράφητες περιοχές του post και extreme alternative rock, που σε συνδυασμό με τον ελληνικό στίχο, τους κάνει ιδιαίτερα ξεχωριστούς και ενδιαφέρον!

H βραδιά γίνεται ακόμα πιο σημαντική με τους Αθηναίους, sludgerotic Heavy\Rock Under The Sun και τους Stoner Rock / Metal Jaw Bones από Θεσσαλονίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.