Πιο πρόσφατα

22/5/18

Νέο κομμάτι από τους Breath After Coma (video)

Οι Breath After Coma παρουσιάζουν το νέο τους single και video clip, για το κομμάτι Make Amends, πρώτο δείγμα από τον καινούριο τους δίσκο

Οι Breath After Coma επιστρέφουν στη δισκογραφία με το νέο τους single "Make Amends", πρώτο τραγούδι του νέου δίσκου που ετοιμάζουν και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.

Το νέο single είναι πλαισιωμένο από ένα 3D Animation Video που αποτυπώνει τη μουσική και στιχουργική ένταση της νέας τους δήλωσης. Με οπτικό υλικό που δε συνηθίζεται στην ελληνική ανεξάρτητη ροκ σκηνή, το κουαρτέτο επισφραγίζει την άποψη ότι διανύει την καλύτερη φάση της έως τώρα πορείας του, μέσα από το δυναμικό προπομπό της επερχόμενης δουλειάς τους.

Η σκηνοθεσία του βίντεο είναι του Χάρη Κουντούρη, με βοηθό σκηνοθέτη τον Πάνο Τζωρτζάκη και τον Ορφέα Καλαφάτη στην εναέρια κινηματογράφηση. Η δημιουργία του concept είναι του Λέλου Ματθαίου, πρωταγωνίστρια είναι η Harissa Helioti, ενώ τα visual effects είναι της HK Visual Creations.

Στην παραγωγή του κομματιού και του δίσκου είναι οι ίδιοι οι Breath After Coma σε συνεργασία με τον Γιάννη Δαμιανό, ο οποίος ανέλαβε και τη μίξη. Το μάστερινγκ έγινε από τον Γιάννη Πετρόλια ενώ ηχολήπτες είναι οι Νίκος Κόλλιας και Μιχάλης Βλάχος.

Ακούστε το κομμάτι και δείτε το βίντεο εδώ:


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.