Πιο πρόσφατα

18/9/18

The Rumjacks και Bad Movies σε πανελλαδική περιοδεία

Οι Rumjacks γιορτάζουν τα δέκα χρόνια ύπαρξης τους με ένα mini ελληνικό τουρ και special guests τους Θεσσαλονικείς punk rockers Bad Movies

Το ερχόμενο φθινόπωρο, οι Αυστραλοί celtic punk rockers The Rumjacks θα ανταποδώσουν την αγάπη του ελληνικού κοινού, και θα γιορτάσουν μαζί μας την επέτειο των 10 ετών ύπαρξής τους, περιοδεύοντας σε τρεις ελληνικές πόλεις και κάνοντας αυτό που ξέρουν καλύτερα: να προκαλούν απανωτά moshpits!

Δείτε παρακάτω όλες τις ημερομηνίες και τους σχετικούς συνδέσμους:

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 - Principal Club Theater
Event page

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 - Piraeus 117 Academy
Event page

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 - Ghetto Music Bar
Event page

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ:

Τηλεφωνικά στο 11876
Reload Stores
Seven Spots

Ηλεκτρονική προπώληση

"O celtic-punk rock οδοστρωτήρας επιστρέφει!"

Κάνουμε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο και βρισκόμαστε στο 2008. Το celtic punk έχει ήδη κερδίσει εκατομμύρια φίλους μετά την εξάπλωσή του στα 80s και στα 90s. Το Νησί από τη μία μεριά του Ατλαντικού και οι ΗΠΑ από την άλλη, έχουν ήδη αναδείξει άπειρα συγκροτήματα, που γεμίζουν από τοπικές pubs και αυτο-οργανωμένα στέκια μέχρι στάδια και αρένες.

Και κάπου εκεί, στην άλλη άκρη του πλανήτη, οι Αυστραλοί The Rumjacks κάνουν το δυναμικό τους ντεμπούτο με ιδρυτικά μέλη τους Frankie McLaughlin (φωνή) και Johnny McKelvey (μπάσο). Το σχήμα συμπληρώνουν οι Gabriel Whitbourne (κιθάρα), Adam Kenny (μαντολίνο, μπάντζο) και Pietro (ντραμς, κρουστά). Οι πέντε μουσικοί ρίχνονται με τα μούτρα στη δουλειά, και έτσι, έναν μόλις χρόνο αργότερα, κυκλοφορούν τα δύο πρώτα τους EPs με τίτλο "Hung, Drawn & Portered" και "Sound As Pound" αντίστοιχα.

Το μεγάλο, όμως, μπαμ γίνεται δύο χρόνια αργότερα χάρη στο single "An Irish Pub Song". Το YouTube αποδεικνύει για ακόμα μία φορά την τεράστια επιρροή του χαρίζοντας στους Αυστραλούς punk rockers δεκάδες εκατομμύρια views και αναγνωρισιμότητα σε όλα τα μήκη και πλάτης της υφηλίου.

Επαναφορά στο σήμερα: Οι The Rumjacks έχουν ήδη κυκλοφορήσει δύο ακόμη albums ("Sober & Godless", "Sleepin’ Rough") και είναι σε φάση προετοιμασίας ενός τρίτου. Όσος χρόνος τούς απομένει εκτός στούντιο τους βρίσκει στον δρόμο. Καταγγελτικοί και ξεσηκωτικοί ταυτόχρονα, αλωνίζουν ολόκληρο τον κόσμο και εμφανίζονται σε μεγάλα φεστιβάλ όπως το Punk Rock Holiday, το Lowlands Festival και το SXSW Festival. Η πρώτη δεκαετία έχει κιόλας συμπληρωθεί.

Επισκέπτονται αρχικά στη χώρα μας το Los Almiros Festival και ένα χρόνο αργότερα ισοπεδώνουν τα πάντα στο πέρασμα τους από Gagarin 205 και Street Mode Festival εδραιώνοντας μια σχέση αγάπης με το ελληνικό κοινό.

Το ερχόμενο φθινόπωρο οι The Rumjacks θα ανταποδώσουν την αγάπη του ελληνικού κοινό και θα γιορτάσουν μαζί μας αυτή την πολύ σημαντική επέτειο κάνοντας αυτό που ξέρουν καλύτερα: να προκαλούν απανωτά moshpits! Ας είμαστε όλοι εκεί για να χτυπηθούμε και να πιούμε ένα ποτήρι... ρούμι στην επιτυχία τους!


Τις συναυλίες θα ανοίξουν οι Bad Movies.

Δύο λέξεις αρκούν: Θεσσαλονίκη & Αλητεία! Μέσω αυτού του εκρηκτικού συνδυασμού γεννιέται το punk rock των Bad Movies. Η παρουσία τους, τόσο δισκογραφικά, όσο και συναυλιακά, στις αναρίθμητες ανά τα έτη εμφανίσεις τους, παραμένει σταθερά ποιοτική, γεγονός που δικαιολογεί και τη διαρκή αύξηση του fan base τους. Ο ήχος τους χαρακτηριστικός, μουσικό στίγμα που τους ξεχωρίζει από τον σωρό. Είτε στα ελληνόφωνα, είτε στα αγγλόφωνα τραγούδια τους, δεν υπάρχει περίπτωση να τους μπερδέψεις με κανέναν άλλο. Καταιγιστικοί επί σκηνής, δεν σου δίνουν περιθώρια να μείνεις έξω από τον κύκλο.

LINKS:
The Rumjacks Official Site
Facebook
Bad Movies Official Site
Facebook
Underdogs
Made of Stone Productions
3P Lab

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.