Πιο πρόσφατα

4/2/14

Αναγέννηση των... 60's στο Block33!

Επιστροφή στα καλύτερά μας χρόνια!
Πάρτυ Αναμνήσεων – 60’s Revival

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014
Block33
Εισιτήριο 10€
Κρατήσεις: 6944 597505


Η ομάδα του Facebook "Συγκροτήματα του 1960-70" συνεχίζοντας τη διοργάνωση των πετυχημένων εκδηλώσεών της οργανώνει στις 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 9 το βράδυ στον Πολυχώρο Πολιτισμού  «Block 33»  ένα ακόμη μεγάλο «ΠΑΡΤΥ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ» αφιερωμένο, αυτή τη φορά, στα θρυλικά συγκροτήματα της δεκαετίας του ’60 «Olympians», «Βόρειοι» και «Strangers», καθώς και στο παλιό ιταλικό τραγούδι.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες στους συνθέτες Άλκη Κακαλιάγκο, ιδρυτικό στέλεχος των «Olympians», Γιώργο Παρωτίδη, καθηγητή μουσικής, πιανίστα των «Strangers» και των «Βορείων» και στους στιχουργούς των μεγάλων επιτυχιών των συγκροτημάτων αυτών Νίκο Ελληναίο («Συγγνώμη», «Το τζίνι», «Σαλούνα») και Αθηνά Σιδηροπούλου («Μεσ’ τη σιωπή», «Για μιαν ελπίδα»).
Τα αξέχαστα τραγούδια της «χρυσής δεκαετίας» του ’60 θα θυμίσουν τα συγκροτήματα εκείνης της εποχής, τα μέλη των οποίων εξακολουθούν να είναι μάχιμα, «Βόρειοι» (δημιουργοί του αξέχαστου «Με φωνάζουνε Τζίνι») με το Βασίλη Παπαβασιλείου, οι  «Papas Family», (το συγκρότημα, που δημιούργησε ο Παναγιώτης Παπαχατζής), οι “Crazy Old Boys” , ενώ τη μεγάλη επιτυχία των «Olympians» «Συγγνώμη» θα ερμηνεύσουν ξανά μαζί μετά από 50 περίπου χρόνια ο συνθέτης και ο στιχουργός της Άλκης Κακαλιάγκος και Νίκος Ελληναίος.
Η βραδιά θα κλείσει με ένα νεανικό συγκρότημα, τους BrightSide. Πρόκειται για ένα ελληνικό indie ροκ γκρουπ, που σχηματίστηκε το 2009 στη Θεσσαλονίκη. Βασικές επιρροές του συγκροτήματος είναι η new wave, post-punk σκηνή, καθώς και η αναβίωση της , με τις indie rock μπάντες των '00s.
Την εκδήλωση επιμελήθηκε και θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Νέγρης.

Block 33, Πολυχώρος Πολιτισμού
26ης Οκτωβρίου 33, περιοχή Σφαγεία
T: 2310533533 || www.block33.gr || info@block33.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.