Πιο πρόσφατα

7/2/14

Battle of the Bands part 2 στο Eightball!

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ
"BATTLE OF THE BANDS 2014"
ΣΤΟ EIGHTBALL LIVE STAGE ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Κερδίστε προσκλήσεις εδώ!

Ο μεγάλος Διαγωνισμός Συγκροτημάτων "BATTLE OF THE BANDS 2014" συνεχίζεται την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 στo Eightball Live Stage (Πίνδου 1 – Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη).

Ο διαγωνισμός θα διεξάγεται Τετάρτη και Κυριακή, με ώρα έναρξης στις 20:00 και τους εξής όρους:
- Κάθε φορά θα διαγωνίζονται 4 συγκροτήματα, που θα ερμηνεύουν 6 κομμάτια το καθένα με ελεύθερο ρεπερτόριο (δικές τους συνθέσεις ή διασκευές) χωρίς κανένα περιορισμό στο είδος της μουσικής.
- Το κοινό θα ψηφίζει ένα από αυτά γράφοντας το όνομά του στο πίσω μέρος του εισιτηρίου εισόδου και ρίχνοντάς το σε κάλπη μετά το τέλος της συναυλίας. Για την αντικειμενικότερη κρίση, θα υπάρχει και τριμελής κριτική επιτροπή από καταξιωμένους μουσικούς, η οποία θα εκδίδει την ετυμηγορία της. Στην περίπτωση, που αυτή δεν συμπίπτει με την κρίση του κοινού, θα υπάρχουν δύο νικητές. Τα αποτελέσματα θα εκδίδονται αμέσως μετά τη λήξη της συναυλίας.
- Όλοι οι νικητές θα διαγωνιστούν στο μεγάλο τελικό, μέσα στον Απρίλιο, διεκδικώντας τα μεγάλα δώρα, που αθλοθετούν χορηγοί (μουσικά όργανα, video clip, demo, εμφανίσεις με αμοιβή στο σκηνή, όπου διεξάγεται ο διαγωνισμός και πολλά άλλα).
Για τα συγκροτήματα, που θα πάρουν μέρος στο διαγωνισμό έχει εξασφαλιστεί επιπλέον προβολή ως εξής:
• Διαδικτυακή μετάδοση της συναυλίας μέσω web radio.
• Μετάδοση των τραγουδιών τους από demo ή CD από διαδικτυακό ραδιόφωνο.
• Μετάδοση video clip (εφ’ όσον έχουν) από τη web TV του διαδικτυακού ραδιοφώνου των «φίλων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης».
• Πλήρες ρεπορτάζ της συναυλίας με φωτογραφίες και βιογραφικό του κάθε συγκροτήματος θα δημοσιεύεται στο i-JUKEBOX.gr, με την στήριξη του οποίου διοργανώνεται ο διαγωνισμός.
Δηλώσεις συμμετοχής στο 6944 59-75-05 ή στο e-mail jnegris@otenet.gr.

*********

BATTLE OF THE BANDS 2014 – PART 2
Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014, Eightball Live Stage 
Ώρα έναρξης: 20.00 / Είσοδος με μπύρα: 6€

Συμμετέχουν οι:
ANYWAY
BAKALIS BROTHERS & FRIENDS
RELATIVES
SUDDEN DEATH

Facebook Event

*********

Λίγα λόγια για τα συγκροτήματα:

ANYWAY

Το γκρουπ δημιουργήθηκε το 2012 και από τότε έχει κάνει ορισμένες εμφανίσεις. Παίζουν διασκευές και δικά τους τραγούδια και είναι o Άρης Ξανθόπουλος, κιθάρα και φωνή, και ο Emanuel Lleshaj, πλήκτρα και φωνή

BAKALIS BROTHERS & FRIENDS

Το μουσικό σχήμα “Bakalis Brothers and Friends” δημιουργήθηκε το 2009 και αποτελείται από τέσσερα αδέρφια, τον Χρήστο Μπακάλη (κλαρινέτο, άλτο σαξόφωνο, φλογέρα), τον Γιώργο Μπακάλη (Ηλεκτρικό Μπάσο), τον Παναγιώτη Μπακάλη (ακορντεόν, ακουστική κιθάρα, φωνή) και τον Μανώλη Μπακάλη (drums).
Τα τέσσερα αδέρφια δραστηριοποιούνται ανεξάρτητα στο χώρο της μουσικής από τα παιδικά τους χρόνια και έτσι αποφάσισαν το 2009 να δημιουργήσουν το δικό τους μουσικό σχήμα, τους “Bakalis Brothers and Friends” με το κλασικό ρόκ ύφος που τους καθιστά ξεχωριστούς!!
Η κάθε τους εμφάνιση αποτελεί και ένα party για αυτούς, για τους φίλους τους, αλλά και για τον κόσμο που διασκεδάζει. Σε διάφορα live συνοδεύονται από διάφορους φίλους, αυτό τον καιρό όμως μαζί με τους “Bakalis Brothers and Friends” συναντάμε  τον Τάσο Φωτίου στην ηλεκτρική κιθάρα και την Ιωάννα Κωνσταντινίδου στη φωνή.
Να αναφέρουμε ενδεικτικά πως οι “Bakalis Brothers and Friends” εμφανίζονται μεταξύ άλλων, στη μουσική σκηνή του Malt & Jazz και στο Φεστιβάλ Μύλου στο Μεταγγίτσι Χαλκιδικής.

Facebook Page

RELATIVES

Το συγκρότημα είναι από τη Σίνδο της Θεσσαλονίκης και δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2012.
Έχει επιρροές κυρίως από Red Hot Chili Peppers, Lenny Kravitz, Rage Against The Machine και άλλους.
Έχουν κάνει εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης και των περιχώρων.
Τώρα δουλεύουν πάνω στα δικά τους τραγούδια με στόχο την παραγωγή του δικού τους δίσκου.

Η σύνθεση του γκρουπ:
Γιάννης Ζαγκότσης (κιθάρα-φωνή)
Δημήτρης Οικονόμου (ντραμς-φωνή)
Ιάσονας Οικονόμου (μπάσο)

Facebook Group

SUDDEN DEATH

Οι Sudden Death ιδρύθηκαν το 1998 στο Κορδελιό της Θεσσαλονίκης από τον Φάνη Κουτέλη (Τύμπανα), τον Γιάννη Λαζαρίδη (Φωνητικά) και τον Χρήστο Μουρουζίδη (Κιθάρες). Πλέον παραμένει ο Φάνης και ο Βαλάντης Κουτέλης (Φωνητικά), ο Κρίτωνας Πανάγος (Μπάσο-Φωνητικά), ο Στάθης Πετρίδης (Κιθάρες) και ο Γιάννης Αδαμίδης (Κιθάρες) αποτελούν την κυρίως μπάντα.
Πρώτη δουλειά τους έγινε το 2011 με τον δίσκο Transmigration. To συγκρότημα βρίσκεται στο είδος της Death Metal μουσικής με κλασσικές old school πινελιές και επιρροές από το Σουηδικό παρασκήνιο της Death Metal. Ο δίσκος Transmigration είναι ένα demo με τα κομμάτια:
1. Dead or Alive
2. Soul Possessed
3. Outbreak of Despair
4. Transmigration
5. Betrayed
τα οποία πραγματεύονται κοινωνικά θέματα κυρίως. Τα συγκεκριμένα τραγούδια προέρχονται από τις αρχές της δεκαετίας και ηχογραφήθηκαν το 2011 όπου έγινε και η κυκλοφορία τους. Πλέον το συγκρότημα ετοιμάζει την επόμενη δουλειά του που υπολογίζεται να είναι έτοιμη στα μέσα του 2014 με την ονομασία Death from Above και με τραγούδια τα:
1. Slayer of All
2. Breed from  Beyond
3. No Remains
4. Dark and Blood
5. Death from Above
Οι Sudden Death ξεκίνησαν τις συναυλίες τους με support στους Acherontas τον Ιανουάριο του 2012, έπειτα συνέχισαν τις εμφανίσεις με το φεστιβάλ της Greek Death Grind Scene τον Μάρτιο του 2012, ένα φεστιβάλ και μία συναυλία στο Κορδελιό τον ίδιο χρόνο, μια συναυλία που διοργάνωσαν με βασικό όνομα τους Terrordrome τον Ιανουάριο του 2013 και το A.M.A. Festival στην Λάρισα με headliners τους Blustery Caveat και Show Your Face τον Ιανουάριο του 2014.

Facebook Page - ReverbNation

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.