Πιο πρόσφατα

1/3/14

Τα αποτελέσματα της 5ης Battle of the Bands!

BATTLE OF THE BANDS 2014 - Part 5: 

Νικητές οι Anef και οι Marvel Zeroes!

Μια μπάντα από 15ρηδες μαθητές του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, οι ANEF, ήταν η μεγάλη νικήτρια του 5ου μέρους του BATTLE OF THE BANDS 2014, που διεξάγεται στο Eightball Live Stage της Θεσσαλονίκης.
Το κοινό ψήφισε το συγκρότημα αυτό, διαφορετική όμως ήταν η γνώμη της κριτικής επιτροπής, που ψήφισε ομόφωνα τους MARVEL ZEROES.


*********

Η εμφάνιση των ANEF συνοδεύτηκε από σκηνές αλλοφροσύνης των πολυάριθμων φίλων τους, που χόρευαν συνεχώς μπροστά τους, ενώ ορισμένοι ανέβαιναν και πάνω στη σκηνή.
Οι ANEF είναι μια garage punk rock noise μπάντα που ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2013. Έχουν συμμετάσχει σε ερασιτεχνικές συναυλίες, σχολικά φεστιβάλ, καθώς και σε συναυλία συμπαράστασης στους εργαζομένους της ΕΤ3. Το επόμενο διάστημα προγραμματίζουν να μπουν στο studio για την πρώτη τους ηχογράφηση.

Το group αποτελείται από τους:
Νίκο Χρυσοχόο, ηλεκτρική κιθάρα
Βασίλη Βλέτση, ηλεκτρική κιθάρα
Νίκο Μπόνο, μπάσο
Ορφέα Γραμματικόπουλο, φωνητικά
Θοδωρή Τσιάκα, τύμπανα

*********

Οι MARVEL ZEROES είναι ένα αγγλόφωνο rock group της Θεσσαλονίκης, με δεκάδες live εμφανίσεις στην πενταετή πορεία τους. Αυτόν τον καιρό ηχογραφούν το προσωπικό τους μουσικό υλικό, μέσα από το οποίο ήδη ξεχωρίζει το τραγούδι “Human… Right?", το οποίο κυκλοφορεί από την Phonograph και περιέχεται στη  συλλογή «ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ», μια συλλογή τραγουδιών ενάντια στο φασισμό, παρέα με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσουν τον πρώτο τους προσωπικό δίσκο.
Οι εμφανίσεις τους χαρακτηρίζονται ως δυνατά rock parties, με ρεπερτόριο που συνδυάζει μοναδικά τις πιο ξεσηκωτικές rock μελωδίες.

Τους MARVEL ZEROES αποτελούν οι:
Δημήτρης Γεωργουλίδης (φωνητικά)
Chris Koim (πλήκτρα)
John Konou (κιθάρα)
Andy O Hara (μπάσο)
Nick Zigas (τύμπανα)

*********

Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν οι Ιωακείμ Χαριτόπουλος, κιθαρίστας των PAPAS FAMILY, Νίκος Αντωνίου, σκηνοθέτης και μουσικός, και Λάμπρος Παπαευθυμίου, ιδιοκτήτης και παραγωγός του SUMMER RAIN ROCK RADIO.

*********

Ο διαγωνισμός συνεχίζεται την Τετάρτη 5 Μαρτίου στις 8 το βράδυ με τη συμμετοχή των ANIMUS BAND / BLANK PAGE / HOI-POI FARPLANE WIND / LOSTWARD / SHAD3S.

*********

Χορηγοί του BATΤLE OF THE BANDS 2014 είναι η εταιρία MUSIC FACTORY ENTERTAINMENT (Γρηγορίου Λαμπράκη 246, Άνω Τούμπα) που δραστηριοποιείται στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας και ψυχαγωγίας, τα μουσικά όργανα ΡΙΧΑΡΔΟΣ (Παπαναστασίου 76 και 69 & Κωνσταντινουπόλεως 27) και τα στούντιο MAGNANIMUS (Μητροπόλεως 129), JAM (Αρτέμιδος 60), RED STUDIO (Σαρανταπόρου 29), REVOLVER (Ικτίνου 18) και EASTSIDE (23ο χλμ Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου).
Το BATTLE OF THE BANDS 2014 διοργανώνεται με τη στήριξη του i-JUKEBOX.gr και της ‘OVER THE TOP’ PROMOTION, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το SUMMER RAIN ROCK RADIO.
* Δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται στο jnegris@otenet.gr ή το 6944 59-75-05.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.