Πιο πρόσφατα

28/2/14

Top10 Φεβρουαρίου

Έφυγε κι ο... κουτσοφλέβαρος, κι εμείς συνεχίζουμε πάντοτε δυναμικά! Ιδού τα δέκα τραγούδια που έπαιζαν στο repeat όλο το Φεβρουάριο στην ιντερνετική συχνότητα του Summer Rain Rock Radio!




10. Alanis Morissette - You oughta know [Jagged Little Pill, 1995]


9. Beirut - Postcards from Italy [Gulag Orchestar, 2006]


8. Μαρια Παπαγεωργιου - Ερωτες [Όμορφοι και Ηττημένοι, 2010]


7. Λεωνιδας Μπαλαφας - Πυροσβεστηρας [Ανοιξιάτικη Μέρα, 2010]


6. The Script - Millionaires [#3, 2012]


5. Deus Ex Machina - X Ecute [Worlds Apart, 1993]
Όταν μας ζητήθηκε να βγάλουμε το top10 του μήνα πλησίαζε η συναυλία στο Κύτταρο, και το συγκεκριμένο κομμάτι ήταν στο repeat για να ζεσταθούμε καταλλήλως!
Γιάννης Νέγρης


4. Thievery Corporation - The Richest Man in Babylon [The Richest Man In Babylon, 2002]

Δεν φτάνει η αγάπη μας γι αυτούς, έρχεται και η ανακοίνωση της συναυλίας τους τον Ιούνιο! Δικαιολογημένα λοιπόν το Τρένο Φάντασμα του Φεβρουαρίου ανήκε στους Thievery Corporation και τον... πλουσιότερο άνθρωπο της Βαβυλώνας!
Λάμπρος Παπαευθυμίου

3. Rotting Christ - Athanati Este [Sanctus Diavolos, 2004]
Οι Rotting Christ είναι σταθερά στις επιλογές μας, ένα παραπάνω τώρα που άρχισε να μας... λείπει το διήμερο του Δεκεμβρίου και "έσκασε" η βόμβα του άρθρου για το σατανιστικό (;;) Schoolwave όπου ο Σάκης έχει συμμετάσχει.
Γιάννης Νέγρης


2. U2 - Ordinary Love [(single), 2013]
Αν εξαιρέσεις όλα τα παρελκόμενα (ότι πρόκειται για soundtrack της ταινίας για τη ζωή του Μαντέλα, ότι ο θάνατος του Μαντέλα εκτόξευσε τις πωλήσεις της κλπ) πρόκειται για ένα κομμάτι που "μιλάει" στον ακροατή, με τρόπο που μόνο οι U2 ξέρουν.
Ιωσήφ


1. KollektivA - Ο Δρομος Που Τραβαω (Road I Must Travel) [2012]

Διανύουν την καλύτερη περίοδο τους. Αυτό δεν χρειάζεται να ψάξει κανείς πολύ για να το καταλάβει. Το συγκεκριμένο τραγούδι επιλέχθηκε για έναν και μοναδικό λόγο: Θέλει πολλά κότσια να πάρεις άδεια από τον ίδιο το Morello, χωρίς την παρέμβαση μάνατζερ κλπ για να διασκευάσεις και να ηχογραφήσεις δικό του κομμάτι.
Λάμπρος Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.