Πιο πρόσφατα

26/3/14

Τα Υπόγεια Ρεύματα live στο Remedy!

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ 
«20 – 14»

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014
REMEDY Live Club
Νέο Ηράκλειο

Τα Υπόγεια Ρεύματα συνεχίζουν τον παράξενο κυματισμό τους κάτω από τις τρομαγμένες πολιτείες και τις ανοιχτές λεωφόρους, συμπληρώνοντας φέτος 20 χρόνια συνεχούς πορείας. Μετρούν τους συνοδοιπόρους τους και βλέπουν ότι από το συγκρότημα έχουν περάσει 14 μουσικοί.


Κρατώντας στο μυαλό εικόνες, τραγούδια, στιγμές και λέξεις, έχουν βγει πάλι στον δρόμο, παίζοντας, αυτοσχεδιάζοντας και συνομιλώντας με το κοινό. Κάτω από τον γενικό τίτλο "20 - 14", δημιουργούν ένα πολύπλευρο project με συλλεκτικές εκδόσεις, video, νέους δίσκους και, φυσικά, πολλά live.

Με ένα νέο μέλος και με διαφορετική, δυναμική διάθεση, μεταλλάσσουν όλες τις γνωστές τους επιτυχίες σε καινούργιες εκδοχές. Με όχημα έναν πολύπλευρο electro ήχο και φλερτάροντας με το post rock, την pop, το drum'n'bass και την alternative κατεύθυνση, ανοίγονται σε μονοπάτια της reggae, του dubstep, ακόμα και του metal.

Τα Υπόγεια Ρεύματα αποτελούνται από τους Γρηγόρη Κλιούμη (κιθάρα – τραγούδι), τον Μάριο Τσάγκαρη (πλήκτρα), τον Νίκο Γιούσεφ (ηλεκτρικό μπάσο, μουσικό πριόνι) και τον Τάσο Πέππα (τύμπανα).

Στο πλαίσιο του project "20 - 14", τα Υπόγεια Ρεύματα, θέλοντας να γιορτάσουν τα 20 χρόνια τους με παρέα, αποφάσισαν να συνταξιδέψουν με 14 διαφορετικά ελληνικά γκρουπ, που θα ανοίγουν τις συναυλίες τους, δίνοντας έτσι χώρο και βήμα στην νέα σκηνή της εγχώριας μουσικής, την μόνη βάσιμη ελπίδα που έχουμε για να φυσήξει δυνατά ο άνεμος της ανανέωσης. Στο Remedy τη συναυλία θα ανοίξουν οι Rumors.
Οι Rumors παίζουν μαζί από το 2009 συνθέτοντας με αρκετά προσωπικό στυλ, δημιουργικό αποτέλεσμα των διαφορετικών μουσικών επιρροών των μελών και κοινωνικά προβληματισμένο αγγλικό στίχο, έχοντας στο ενεργητικό τους ένα δίσκο σε μίξη και συν-παραγωγή του Ανδρέα Καρκούλια.
Μετράνε πολλές ζωντανές εμφανίσεις και συμμετοχές σε φεστιβάλ της Αθήνας αλλά και της περιφέρειας με καλλιτέχνες όπως τον Δημήτρη Πουλικάκο, την Νατάσσα Μποφίλιου, τον Μιλτιάδη Πασχαλίδη, τον Θάνο Ανεστόπουλο, τον Ζακ Στεφάνου, τον Πάνο Μουζουράκη και τον Σπύρο Γραμμένο.

Εισιτήρια: 8€ είσοδος με μπύρα-κρασί
REMEDY live club
Κουντουριώτου 9, Νέο Ηράκλειο - Τηλ: 2102828543

Δειτε και ακουστε live: 
Youtube Channel

Ακολουθήστε μας:
Facebook Page
Twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.