Πιο πρόσφατα

14/3/14

Οι Los Mujeros στο Club του Μύλου!

Los Mujeros live

στο Club του Μύλου
Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Οι Los Mujeros, η μπάντα έκπληξη από τη Θεσσαλονίκη με ανανεωμένη διάθεση και καινούρια τραγούδια δίνει το τελευταίο ραντεβού της με το κοινό της Θεσσαλονίκης πριν το καλοκαίρι.
Για ακόμα μια φορά στήνουν στο Club του Μύλου το Σάββατο 29 Μαρτίου, για όλους τους παλιούς και νέους φίλους μια γιορτή με χορό, ιδρώτα και χαμόγελο με soundtrack τα τραγούδια τους αλλά  και αγαπημένα τους ελληνικά  τραγούδια και μουσικές του δρόμου.
Οι Los Mujeros είναι ένα οκταμελές σχήμα από την Θεσσαλονίκη που στη μουσική τους στεγάζουν ήχους από την βαλκανική χερσόνησο συνδυασμένους με το μεσογειακό στοιχείο και πινελιές από την ελληνική μουσική παράδοση. Το μουσικό τους ταξίδι ξεκίνησε το 2007 με την συμμετοχή τους στο Schoοlwave Festival 2007 σε ηλικία μόλις 16 χρονών! Ήταν η στιγμή που η καρδιά των Los Mujeros άρχισε να χτυπά. Ακολούθησαν δύο ακόμα εμφανίσεις στο Schoolwave Festival το 2008 και το 2009, αλλά και σε festivals ανά την Ελλάδα [Twofestival (Χανιά), Dramaica (Δράμα), Νεστόριo (Καστοριά)], με αποκορύφωμα την εμφάνιση τους στο Rockwave 2008 παρέα με τους Locomondo, Patty Smith και Manu Chao.



Το τραγούδι τους "Hey Woman" ανακηρύχθηκε τραγούδι του μήνα Ιουνίου από το Jumping Fish της Cosmote, λαμβάνοντας δεκάδες θετικές κριτικές από καλλιτέχνες-παραγωγούς. Είχαν την τιμή να μοιραστούν την σκηνή με τον ανατρεπτικό Tonino Carotone αλλά και με τους Ojos de Brujo στα πλαίσια στου Jumping Fish Festival.
Ο Μάιος του 2012 σηματοδοτεί την πρώτη κυκλοφορία του δίσκου τους με μουσική παραγωγή του Γιώργου Πεντζίκη και συμμετοχή του Νικήτα Κλίντ.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 9.30
Είσοδος 5€
Προπώληση εισιτηρίων Public, viva.gr, SevenSpot, Παπασωτηρίου
Τηλ. Πληροφοριών: 2310504014, 6986924600

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.