Πιο πρόσφατα

8/4/14

Top10 Μαρτίου!

Με μιας βδομάδας καθυστέρηση λόγω του, φαντασμαγορικού προφανώς(!), φεστιβάλ μας, αποφασίσαμε να ξαναξύσουμε τα κεφάλια μας και να σας δώσουμε το δικό μας top10 του Μαρτίου, με κομμάτια που "λιώσαμε" τον γδάρτη και παλουκοκάφτη. Ιδού!



10. The Waterboys - Fisherman's Blues

9. Sigiriya - Whisky Song 

8. Δραμαμινη - Στρατιώτης

7. Glen Porter - Hands without eyes


6. Electric Litany - Feather of ecstasy

5. Lexicon Project - Δεν ειναι ο κοσμος για σενα
Οι Lexicon Project επιστρέφουν με το 2ο ομώνυμο άλμπουμ τους και το κομμάτι που ξεχωρίζει, όχι άδικα, είναι το Δεν Είναι Ο Κόσμος Για Σένα. Από τα πιο... δυνατά κομμάτια του συγκροτήματος, σίγουρα το πιο "ροκ", με στίχους και ήχους που χτυπούν εκεί που πρέπει.
Λάμπρος Παπαευθυμίου
(Διαβάστε τη συνέντευξη των Lexicon Project εδώ)

4. Moonspell feat. Anneke van Giersbergen - Scorpion Flower
Τον Μάιο έρχονται (οι πρώτοι) στο Stage Volume 1. Δεν ξέρω αν θα είναι μέσα στις επιλογές τους, καθότι το σόου θα επικεντρώνεται περισσότερο στα παλιά. Είναι-δεν είναι, το κομμάτι παραμένει κορυφαίο. Πάντα με τη βοήθεια της εξαιρετικής Anneke.
Γιάννης Νέγρης

3. Marvel Zeroes - Human... right?
Το τραγούδι-συμμετοχή της μπάντας από τη Θεσσαλονίκη στην "Απάντηση" των KollektivA και της Ελληνοφρένειας, που το λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή που τ' ακούσαμε. Οι Marvel Zeroes με την απίστευτη ενέργεια και τους δυνατούς τους ήχους αποδεικνύουν ότι μόνο... Zeroes δεν είναι!
Λάμπρος Παπαευθυμίου

2. Satyricon feat. Sivert Hoyem - Phoenix
Απίστευτη συνεργασία. Υπόβαθρο ακραίου metal, με μια από τις σπάνιες φωνές παγκοσμίως. Στο repeat.
Γιάννης Νέγρης

1. Kaiser Chiefs - Coming Home
 Η επιστροφή των Βρετανών, πιο "ενηλικιωμένοι" στον ήχο τους. Front Man & Lead Singer o Ricky Wilson. Οι Kaiser Chiefs είναι ένα Αγγλικό new wave rock συγκρότημα από το Leeds, που δημιουργήθηκε στις αρχές του 1997. Η πιο μεγάλη επιτυχία τους ήταν στις 25 Φεβρουαρίου 2007 με το Ruby. Το νέο τους album φιγουράρει στη κορυφή των UK Album Charts και είμαστε περήφανοι που από τις πρώτες φορές που ακούστηκε στην Ελλάδα ήταν στο σταθμό μας!
Josh Dee

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.