Πιο πρόσφατα

23/5/14

Chad Smith vs Will Ferrel: Drum off!

Δεν έχουν συγγένεια μεταξύ τους, αλλά και στις ίδιες τους τις μάνες θα γεννιόταν η απορία "ποιος είναι ο γιος μου;".

Εδώ και χρόνια επικρατεί η αντίληψη πως ο Chad Smith, ντράμμερ των Red Hot Chili Peppers, είναι η δεύτερη ταυτότητα του κωμικού Will Ferrel, καθώς και το αντίθετο. Μάλιστα η αντίληψη αυτή έχει δημιουργήσει μια, τρόπον τινά, κόντρα μεταξύ τους, η οποία περιλαμβάνει και μπόλικο trash talk!


Μεταξύ των πιο... τρανταχτών δηλώσεων ξεχωρίζουν αυτές που πυροδότησαν και την ιδέα για το διαγωνισμό όπου αναμετρήθηκαν, με τον Chad Smith να δηλώνει πως "[Will] Έχω δει τις ικανότητές σου... Δεν έχεις καμία!" για να έρθει η "πληρωμένη" απάντηση από τον Ferrel: "Γεια σου Chad, Will Ferrell εδώ. Είδα το βίντεό σου και δέχομαι με χαρά να συμμετάσχω σε μια μάχη στα drums μαζί σου. Αν καταφέρουμε να μαζέψουμε 300.000 δολάρια για το Cancer For College, θα σε αντιμετωπίσω στην μεγαλύτερη μάχη drums εναντίον cowbell που έχει δει ποτέ ο πλανήτης. Μπορούμε να το κάνουμε επί σκηνής σε συναυλία των Red Hot Chili Peppers ή σε μία δημόσια βιβλιοθήκη που να βολεύει και τους δύο. Εσύ διαλέγεις. Επίσης, θα προτιμούσες να αντιμετωπίσεις εκατό πάπιες σε μέγεθος πάπιας ή μόνο ένα άλογο, αλλά σε μέγεθος αλόγου;"

Το περιβόητο drum off έλαβε χώρα στην εκπομπή The Tonight Show With Jimmy Fallon. Αφού εμφανίστηκαν με τα ίδια ρούχα και σε αντίθετους ρόλους για την κοινή τους συνέντευξη, ήρθε η ώρα της μεγάλης μάχης.

Μπορείτε να δείτε τη συνέντευξη αλλά και την... εντυπωσιακή ομολογουμένως μάχη στα παρακάτω βίντεο.




Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.