Πιο πρόσφατα

16/5/14

Στον "αέρα" το πρωτοποριακό concept των Foo Fighters!

Λίγο καιρό πριν, τον Ιανουάριο συγκεκριμένα, ο Dave Grohl είχε δηλώσει πως ο νέος δίσκος των Foo Fighters θα είναι αρκετά διαφορετικός και θα εκπλήξει τους φανς του συγκροτήματος.


Με βάση λοιπόν τα γεγονότα των τελευταίων ημερών (δείτε τα εδώ) οι... φήμες επιβεβαιώνονται. Ο "διάδοχος" του Wasting Light ηχογραφήθηκε σε οκτώ διαφορετικά στούντιο, σε οκτώ διαφορετικές πόλεις, με διαφορετικούς παραγωγούς. Όλη η διαδικασία αυτή θα παρουσιαστεί μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής του Dave Grohl.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου, σε κάθε μια από τις πόλεις ηχογραφήθηκε και ένα τραγούδι, περιλαμβάνοντας θρυλικές μορφές της εκάστοτε περιοχής (μουσικές πάντα!). Οι πόλεις για τις οποίες γίνεται λόγος είναι το Σικάγο, το Όστιν, το Νάσβιλ, το Λος Άντζελες, το Σιάτλ, η Νέα Ορλεάνη, η Ουάσινγκτον και η Νέα Υόρκη. Μάλιστα σε κάθε επεισόδιο της σειράς θα παρουσιάζεται και η μοναδική μουσική ταυτότητα της κάθε πόλης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο, άτιτλος ακόμα, δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο από την Roswell/ RCA Records, ενώ το πρώτο επεισόδιο της σειράς θα προβληθεί την παραμονή των 20ών... γενεθλίων των Foo Fighters.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.