Πιο πρόσφατα

16/5/14

Στα σκαριά το νέο άλμπουμ των Red Hot Chili Peppers

«Είναι μόνο ένας - δυο μήνες, μόλις τώρα έχουμε αρχίσει να γράφουμε και να μπαίνουμε στο groove. Αυτό είναι το αγαπημένο μου κομμάτι, να είσαι δημιουργικός και να φέρνεις ιδέες. Πηγαίνεις εκεί στις έντεκα με κάτι που δεν ήταν κομμάτι μουσικής, όλοι συνεργάζεται σε κάτι και τρεις ώρες αργότερα έχεις κάτι που είναι ένα κομμάτι μουσικής, κάτι που δεν υπήρχε πριν».


Με αυτά ακριβώς τα λόγια αποκάλυψε στο Billboard ο Chad Smith πως οι Red Hot Chili Peppers έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν πάνω στο νέο τους άλμπουμ. Ο ντράμμερ του συγκροτήματος, αν και είναι νωρίς να γνωρίζει ακόμα τον ήχο του νέου άλμπουμ, ήταν σε θέση να δηλώσει πως «Δεν θα κάνουμε το δίσκο που είχαμε κάνει πριν από τρία χρόνια, θα κάνουμε κάτι διαφορετικό. Και ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να είναι».

Η συγγραφή τραγουδιών για τον καινούριο δίσκο ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει τον περασμένο Σεπτέμβριο, με την καθυστέρηση να οφείλετε, σύμφωνα με τον κιθαρίστα Josh Klinghoffer, στην ενασχόληση του Flea με τους Atoms For Peace.

Ενδεικτικά σημειώνουμε πως το τελευταίο άλμπουμ του συγκροτήματος κυκλοφόρησε το 2011, με τίτλο I'm With You, με το συγκρότημα να επισκέπτεται για πρώτη φορά τη χώρα μας κατά τη διάρκεια της περιοδείας για την προώθηση του.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.