Πιο πρόσφατα

8/5/14

Ακούστε εδώ το νέο single των James!

Μόλις 3 μέρες στον "αέρα" και ήδη μετρά σχεδόν 20 χιλιάδες views. Ο λόγος για το νέο single των αγαπημένων του ελληνικού κοινού James, Moving On.


Στις 2 Ιουνίου κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ της μπάντας από το Manchester, με τίτλο La Petite Mort, δηλαδή ο μικρός θάνατος. Οι ηχογραφήσεις έλαβαν μέρος λίγο καιρό μετά το θάνατο της μητέρας και του καλύτερου φίλου του Tim Booth, με τα περισσότερα κομμάτια να πραγματεύονται τη ζωή και το θάνατο. Όπως όλα τα άλμπουμ των James, έτσι και το La Petite Mort ξεχωρίζει για τις έντονες και ζωηρές μελωδίες του, καθώς και τη δύναμη των στίχων.

Όσον αφορά τις μελωδίες, αποδίδονται σε όλα τα μέλη του γκρουπ, ενώ οι στίχοι είναι εξ ολοκλήρου του Tim Booth. Παραγωγός του άλμπουμ που σηματοδοτεί τη συνεργασία του συγκροτήματος με την Cooking Vinyl Records είναι ο Max Dingel (Killers, Muse, White Lies).

Με αφορμή την κυκλοφορία του οι James θα πραγματοποιήσουν εμφανίσεις σε πολλά μέρη της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και η χώρα μας και το Θέατρο Βράχων στην Αθήνα, στις 15 Ιουλίου.

Εδώ το video clip του Moving On:

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.