Πιο πρόσφατα

16/6/14

"Έκτακτη" συναυλία για τους Foo Fighters μετά από καμπάνια θαυμαστών

16 ολόκληρα χρόνια έχουν να εμφανιστούν οι Foo Fighters στο Richmond. Μέχρι σήμερα. Αυτό γιατί μια καμπάνια οπαδών του συγκροτήματος τους έπεισε να προγραμματίσουν εκ νέου την περιοδεία τους και να προσθέσουν στις πόλεις που θα επισκεφθούν και την πόλη της Virginia.

Συγκεκριμένα, οι Andrew Goldin, Brig White, John McAdorey και Lucas Krost εκμεταλλευόμενοι τη "δύναμη του ίντερνετ", ξεκίνησαν να πουλούν εισιτήρια για μια υποτιθέμενη συναυλία μέσω του Crowdhoster. Ο στόχος τους ήταν να πουληθούν 1400 εισιτήρια των 50 δολαρίων, με την ελπίδα πως αυτό θα πείσει τον Dave Grohl και την παρέα του να επισκεφθούν και πάλι την πόλη τους.

Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε το Μάρτιο, προκαλώντας το ενδιαφέρον και δημιουργώντας ουσιαστικά ένα κοινωνικό φαινόμενο (λεπτομέρειες εδώ) ξεπερνώντας κατά πολύ τον αρχικό στόχο. Σε αυτό συνέβαλλαν ιδιαιτέρως και δυο τοπικές εταιρείες, η Brown's Volkswagon και η Sugar Shack Donuts, οι οποίες συνέβαλλαν τα μέγιστα στην καμπάνια προσφέροντας πέντε χιλιάδες δολάρια η κάθε μια, υποσχόμενες μάλιστα πως τα εισιτήρια που αντιστοιχούν στο ποσό θα δοθούν δωρεάν στους φανς του συγκροτήματος.

Μετά από όλην αυτή την προσπάθεια, οι Foo Fighters δεν θα μπορούσαν παρά να ανακοινώσουν την επιστροφή τους στο Richmond για πρώτη φορά μετά το 1998, μέσω του επίσημου twitter της μπάντας.

Για να παίρνουμε κι εμείς ιδέες!

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.