Πιο πρόσφατα

14/6/14

Gemini Act live στη Μαύρη Τρύπα

GEMINI ACT

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014
Ζωντανή Μαύρη Τρύπα (Βαΐου 5 - Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη)

Opening acts: Hoi-Poi Farplane Wind, Beerocracy
Doors open: 21.00
Είσοδος: 5€
Τηλ. κρατήσεων: 6949 950-530, 2310 510-081

Facebook event

Δυο γενιές μουσικών θα συναντηθούν σε μια μεγάλη συναυλία, που θα δοθεί την Παρασκευή 20 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στη Ζωντανή Μαύρη Τρύπα.

Οι Gemini Act, που φέρουν στο ιστορικό τους πολλές εμφανίσεις σε μεγάλα φεστιβάλ και μουσικές σκηνές και ύστερα από τις πρόσφατες επιτυχημένες εμφανίσεις τους με τους Paul Di’Anno και Blue Öyster Cult, έρχονται φανερά ανανεωμένοι και με διάθεση εκρηκτική να  απογειώσουν το κοινό με το μοναδικό στυλ που διακατέχει τα τραγούδια τους, αλλά και γνωστά τραγούδια που θα ειπωθούν.
Οι Gemini Act δημιουργήθηκαν το 2010 από το Γιώργο Χατζηανδρέου και το Μιχάλη Γριζόπουλο (Michael Griz). Μετά από πολλά χρόνια βρέθηκαν πάλι μαζί και με πολύ όρεξη συνέχισαν την καριέρα τους, η οποία είχε ξεκινήσει τον προηγούμενο αιώνα!
Έχουν συμμετάσχει σε πολλές μεγάλες εκδηλώσεις (River Party, Dramaica, Πλάι στο Κύμα), ενώ θα λάβουν μέρος και στο 36ο River Party στις 30 Ιουλίου.
Τώρα ετοιμάζουν την πρώτη δισκογραφική τους δουλειά με συνθέσεις και ενορχήστρωση του Γιώργου Χατζηανδρέου και στίχους του Michael Griz. Έχουν επιρροές από SAVATAGE, DREAM THEATER, DIO.

Σήμερα τα μέλη της μπάντας είναι:
• Γιώργος Χατζηανδρέου (μπάσο)
• Michael Griz (φωνή)
• Έλενα Τιτίρλα (φωνή)
• Θόδωρος Σπυρίδης (κιθάρα)
• Ηλίας Μίσκας (ντραμς) 
• Στράτος Ρακιντζής (πλήκτρα) 
• Γιάννης Μεβουλιώτης (επιμέλεια ήχου) 

*********

Τους Gemini Act θα υποδεχτούν δύο ανερχόμενες και πολλά υποσχόμενες μπάντες από την Θεσσαλονίκη, οι Hoi-Poi Farplane Wind και οι Beerocracy.
Πρόκειται για δυο συγκροτήματα, που διακρίθηκαν στον πρόσφατο διαγωνισμό BATTLE OF THE BANDS που διεξήχθη στο Eightball Live Stage, με το πρώτο να φτάνει μέχρι τον ημιτελικό και το δεύτερο να καταλαμβάνει τη 2η θέση στον τελικό, σύμφωνα με την ετυμηγορία της κριτικής επιτροπής.

*********

Οι Hoi-Poi Farplane Wind είναι ένα τριμελές Garage lo-fi σχήμα, που ξεκίνησε στις αρχές του 2011 ως cover band. Μετά από μια διακοπή από το καλοκαίρι του 2011 ως την άνοιξη του 2012 η μπάντα επανενώθηκε και ακολούθησε η ηχογράφηση του πρώτου EP “Powerhouse Dynamics” τον Αύγουστο του 2013.
Τα μέλη της μπάντας είναι:
Κώστας Γραμμάδας - κιθάρα και φωνή
Θοδωρής Δοδούσης - μπάσο και β’ φωνή
Αλέξανδρος Γραικός – ντραμς

*********

Οι Beerocracy πρωτοεμφανίστηκαν το 2012 όταν μια μουσική ομάδα φοιτητών από το  Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης στη Βέροια, ονόματι “Χωροάτακτοι”, αποφάσισε να αλλάξει το όνομά της. Το συγκρότημα πραγματοποίησε διάφορα live σε φοιτητικά φεστιβάλ κυρίως σε Βέροια και Θεσσαλονίκη. Με τη μετεγκατάσταση της σχολής στη Θεσσαλονίκη, απέκτησε νέα έδρα και στα τέλη του 2013 και νέο ντράμερ.
Το συγκρότημα είναι το αποτέλεσμα ένωσης πέντε νέων ανθρώπων με αγάπη για τη μουσική. Κινείται γύρω από το  πυρήνα της rock με έντονες αναφορές, όμως, και σε άλλα μουσικά ακούσματα όπως το funk και το blues. Με φοιτητική-νεανική διάθεση,  ανακαλύπτονται συνεχώς νέοι μουσικοί ορίζοντες, προσανατολισμένοι ιδιαίτερα σε μουσικά ακούσματα από μεγάλους rock και blues καλλιτέχνες του παρελθόντος.
Τα μέλη είναι:
Γιώτα Παπαχρυσού - φωνή
Κοσμάς Σπανίδης - κιθάρα
Γιάννης Γκίνης - κιθάρα, φωνητικά
Κώστας Χατζόπουλος-Βουζογλάνης - μπάσο
Αργύρης Θώμογλου – ντραμς

*********

Το πρόγραμμα επιμελήθηκε και θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Νέγρης.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Θέατρο Radio City & Unplugged Studio. 

Η συναυλία διοργανώνεται με τη στήριξη του i-JUKEBOX.gr (http://www.i-jukebox.gr) και της ‘OVER THE TOP’ PROMOTION. (http://www.facebook.com/overthetop.promotion). 

LINKS
Gemini Act
Jumping fish - Facebook - Blogspot
Hoi-Poi Farplane Wind
Facebook - Bandcamp
Beerocracy
Facebook - Youtube - Twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.