Πιο πρόσφατα

2/6/14

Κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος των James!

Το ξέραμε. Το περιμέναμε. Είχαμε λιώσει τα singles. Πριν λίγη ώρα βγήκε και επίσημα στην κυκλοφορία το 13ο άλμπουμ των James, που μόνο γρουσούζικο δεν φαίνεται να είναι όπως δείχνουν τα δείγματα που μέχρι στιγμής έχουμε.


La Petite Mort ο τίτλος του, δηλαδή "ο μικρός θάνατος". Κάτι το οποίο, μάλλον κατά λάθος, μάθαμε πως πρόκειται για έκφραση που δηλώνει τον οργασμό, και συγκεκριμένα τα λεπτά που τον ακολουθούν. Στο συγκρότημα μάλλον βρίσκει διττή σημασία, καθώς όλα τα τραγούδια του δίσκου "αιωρούνται" μεταξύ ζωής και θανάτου, με τον Tim Booth επηρεασμένο από το θάνατο τόσο της μητέρας του, όσο και του καλύτερου του φίλου.

Παρ' όλη την ψυχολογική κατάσταση του frontman του συγκροτήματος, τα τραγούδια του δίσκου παρουσιάζουν έντονη ζωντάνια, κυρίως στις μελωδίες. Γενικώς πρόκειται για μια από τις καλύτερες δουλειές του συγκροτήματος. Βέβαια ένα πλήρες review θα έχουμε αργότερα, προς το παρόν ας απολαύσουμε το τραγούδι που ακούσαμε όσο λίγα και σκαρφάλωσε στην 3η θέση του top10 μας για το μήνα Μάιο, Moving On.


Tracklist:
1. Walk Like You
2. Curse Curse
3. Moving On
4. Gone Baby Gone
5. Frozen Britain
6. Interrogation
7. Bitter Virtue
8. All In My Mind
9. Quicken the Dead
10. All I'm Saying

Ηλεκτρονικά μπορείτε να βρείτε το άλμπουμ σε Amazon, iTunes και το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα του συγκροτήματος, εδώ.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.