Πιο πρόσφατα

24/7/14

Ο Chris Slade μιλάει για την αποχώρηση του από τους AC/DC

Ο πρώην ντράμμερ των AC/DC, Chris Slade, παραχώρησε συνέντευξη στο Music Radar, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποχώρηση από το συγκρότημα, το 1994.

Για την ακρίβεια, ο λόγος ήταν ένας, και ήταν η επιμονή των υπόλοιπων μελών των AC/DC για την επιστροφή του Phil Rudd. Μάλιστα, ο Malcom Young είχε συζητήσει με τον Slade, λέγοντας του πως θέλουν να δώσουν μια ευκαιρία στον Rudd, αλλά επειδή δεν ήξεραν εάν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις, θα έπρεπε να είναι και αυτός σε stand by σε περίπτωση που δεν τα κατάφερνε ο Rudd.

Η κατάσταση αυτή δυσαρέστησε το γνωστό ντράμμερ, ο οποίος την επόμενη κιόλας μέρα παραιτήθηκε, ενώ το συγκρότημα βρισκόταν στο στούντιο ηχογραφώντας demo τα οποία στη συνέχεια συνέθεσαν το Ballbreaker.

Τελικά ο Phil Rudd που πλέον ετοιμάζει τον πρώτο του σόλο δίσκο (δες εδώ) τα κατάφερε μια χαρά, με το "διαζύγιο" AC/DC - Slade να είναι οριστικό. Παρά την αρνητική τροπή της ιστορίας, ο Chris Slade σημείωσε πως η εμπειρία που έζησε με τους AC/DC ήταν φανταστική.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.