Πιο πρόσφατα

3/7/14

Επιβεβαιώνονται οι φήμες για νέο δίσκο των Deep Purple!

Πριν λίγο καιρό ξεκίνησε έντονη φημολογία για νέο άλμπουμ από τους Deep Purple, μετά από σχετικές δηλώσεις του Ian Gillan (εδώ).

Τώρα ήταν σειρά του Roger Glover να μιλήσει, και να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του τραγουδιστή του συγκροτήματος: "Αυτό που συνέβη με το Now What ήταν ότι δουλέψαμε σε ένα στούντιο στην Ισπανία για περίπου μία εβδομάδα, έπειτα είχαμε ακόμα μια τέτοια περίοδο σύνθεσης νέου υλικού και εν τέλει το ηχογραφήσαμε. Μας είχε πάρει οχτώ χρόνια για να κυκλοφορήσουμε δίσκο. Δεν θα ζήσουμε τόσο πολύ ώστε να περιμένουμε κι άλλα οχτώ χρόνια" δήλωσε ο μουσικός στο Rock Meeting, στα πλαίσια της εμφάνισης των Deep Purple στο Hellfest.

Συνέχισε λέγοντας πως "Είχαμε μια συνεδρία σύνθεσης κομματιών πριν δύο εβδομάδες στην Πορτογαλία και έχουμε πια περίπου δώδεκα ακατέργαστες ιδέες και τζαμαρίσματα, μερικά από τα οποία θα τα καταφέρουν να μπουν στο άλμπουμ. Θέλουμε να κάνουμε ακόμη μια τέτοια συνεδρία αργότερα στο 2014 και νομίζω ότι πιθανότατα θα κυκλοφορήσουμε το δίσκο την επόμενη χρονιά - δεν ξέρω πότε ακριβώς, αλλά σίγουρα θα κυκλοφορήσει".

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.