Πιο πρόσφατα

26/7/14

Ο Marilyn Manson στο Sons Of Anarchy

Μερικές μέρες πριν δόθηκε στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία από τη νέα, 7η κατά σειρά, σεζόν του Sons Of Anarchy. Σε αυτήν μπορεί κανείς να διακρίνει τον Marilyn Manson, όχι όπως τον έχουμε συνηθίσει, αλλά ως ρατσιστή βαρυποινίτη ονόματι Ron Tully (φωτό αριστερά). Στη φωτογραφία απεικονίζεται "face to face" με τον Jax (Charlie Hunnam), όταν αυτός θα μπει στη φυλακή για παραβίαση της αναστολής του.

"Το Sons of Anarchy έχει μεγάλη σημασία για μένα, όπως και για το πατέρα μου (o oποίος πέθανε πρόσφατα). Οπότε ήμουν αποφασισμένος να τον κάνω περήφανο με το να συμμετάσχω σε μια σειρά που θα μείνει γνωστή ως το η πιο καταπληκτική δραματική σειρά της Αμερικάνικης τηλεόρασης. Ούτως η άλλως στην καρδιά της σειράς είναι η σχέση πατέρα-γιου. Οπότε το μόνο που χρειάζομαι τώρα είναι μια μηχανή" ήταν οι δηλώσεις του Manson σχετικά με τη συμμετοχή του στη σειρά.

Η 7η θα είναι και η τελευταία σεζόν της σειράς και αναμένεται γεμάτη από... ροκ σταρ. Πέραν του Marilyn Manson, ήδη έχει γίνει γνωστή η συμμετοχή της Courtney Love, ως προσχολική δασκάλα του γιου του Jax, σε ένα επεισόδιο κλειδί.

Η επίσημη πρεμιέρα της νέας σεζόν έχει οριστεί για τις 9 Σεπτεμβρίου

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.