Πιο πρόσφατα

12/7/14

Πέθανε ο Tommy Ramone

Νεκρός βρέθηκε ο Tommy Ramone, ντράμμερ και ιδρυτικό μέλος των Ramones μετά από χρόνια μάχη με τον καρκίνο. Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή έπειτα από ανάρτηση του επίσημου twitter του συγκροτήματος.

We are saddened to announce the passing of Ramones founding drummer Tommy (Erdelyi) Ramone. #RIPTommyRamone pic.twitter.com/kDBNMpn4Tp

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της New York Post ο Tommy Ramone άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στο Ridgewood στην περιοχή του Queens, μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Ο Thomas Erdeleyi, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, δημιούργησε το συγκρότημα μαζί με τους Joey, Johnny και Dee Dee Ramone το 1974, συμμετείχε σε τρία άλμπουμ ενώ ήταν υπεύθυνος για το μάνατζμεντ του συγκροτήματος μέχρι και το τέταρτο και έκανε την παραγωγή στο όγδοο άλμπουμ των Ramones (Too Tough To Die, 1984).

It wasn’t just music in The Ramones: it was an idea. It was bringing back a whole feel that was missing in rock music – it was a whole push outwards to say something new and different." Tommy Ramone, 1978

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.