Πιο πρόσφατα

5/8/14

Συνεχίζονται οι ακυρώσεις συναυλιών στο Ισραήλ

Μετά τις ακυρώσεις των συναυλιών του Neil Young, του Paul Anka και των Backstreet Boys, ήρθε η σειρά του Cee Lo Green αλλά και των Megadeth να ακυρώσουν τις συναυλίες τους στη χώρα. Η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί αποτρέπει τους καλλιτέχνες να εμφανιστούν εκεί, κυρίως για λόγους ασφάλειας.

Στην πρώτη περίπτωση, στην ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρεται πως ο καλλιτέχνης και το συγκρότημα του ήθελαν να παίξουν σε κάθε περίπτωση, όμως ήταν οι ίδιοι οι διοργανωτές που ανέβαλλαν τη συναυλία, τόσο επειδή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνονται συναυλίες, όσο και για λόγους ασφαλείας. Μιλώντας στο Hollywood Reporter, ο Carmi Wurtman, μέλος της διοργάνωσης, δήλωσε πως ήδη υπάρχει προγραμματισμός για να γίνει η συναυλία Οκτώβριο ή Νοέμβριο.

Από την άλλη πλευρά, η ανακοίνωση για την ακύρωση της συναυλίας των Megadeth ήρθε από το ίδιο το συγκρότημα το βράδυ της Δευτέρας, μέσω ανάρτησης στο επίσημο site τους. Εκεί τονίζεται πως το συγκρότημα ανυπομονούσε για τη συναυλία, όμως δεν μπορούν να είναι σίγουροι για την ασφαλή τους μεταβίβαση στο Τελ Αβίβ, τουλάχιστον αρκετά έγκαιρα για τη συναυλία. Μέχρι και την ανακοίνωση, ισραηλινά μέσα αναφέρουν πως ο Dave Mustaine επέμενε να γίνει η συναυλία κανονικά.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.