Πιο πρόσφατα

5/8/14

Το School Of Rock γίνεται σειρά!

Ποιος από εμάς δεν έχει δει (τουλάχιστον) τρεις ή τέσσερις φορές το School Of Rock; Αν υπάρχει κάποιος, σίγουρα δεν είναι παιδί "των 90's". Πάνω από μια δεκαετία μετά την κυκλοφορία της, το School Of Rock γίνεται σειρά, η οποία θα προβάλλεται στο Nickelodeon.
Το νέο School Of Rock, το οποίο θα είναι στον αέρα για τουλάχιστον 13 επεισόδια, θα ακολουθήσει τις ίδιες... αρχές, κινούμενο γύρω από τις επιτυχίες και τις ατυχίες του Dewey Finn (Jack Black), του "σικέ" δασκάλου που έκανε όλον τον κόσμο να ροκάρει στους ρυθμούς του.

Το καστ θα ανακοινωθεί σύντομα, με την παραγωγή να ξεκινά το φθινόπωρο ούτως ώστε η πρεμιέρα να γίνει την ερχόμενη άνοιξη. Οι Jim και Steve Armogida θα είναι οι σεναριογράφοι και παραγωγοί, ενώ στο δεύτερο κομμάτι δηλώνουν παρών και οι Richard Linklater και Scott Rudin, παραγωγοί και της ταινίας.

Ο πρόεδρος της Paramount TV, που κατέχει τα δικαιώματα της ταινίας, δήλωσε σχετικά: "Με την εξωφρενική προσωπικότητα και της ευαισθησίες ροκ σταρ του Dewey να βρίσκονται στο επίκεντρο, το School Of Rock θα είναι ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα για όλην την οικογένεια".

Και για να φύγει και λίγο το δάκρυ κορόμηλο, απολαύστε τη σκηνή της μεγάλης συναυλίας:


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.