Πιο πρόσφατα

23/9/14

Πάρτυ Αναμνήσεων vol.3 στο Principal!

ΠΑΡΤΥ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ vol. 3

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014, Principal Club Theater
FΒ Event

Ένα μεγάλο ΠΑΡΤΥ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ, μια νοσταλγική επιστροφή των αξέχαστων θρυλικών ελληνικών μουσικών συγκροτημάτων της χρυσής δεκαετίας του ‘60, με πρωταγωνιστή το θριαμβευτή του Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης (1979-Παλαί ντε Σπορ, “Αν ξανακατεβείς Χριστέ στη Γη”) Γιώργο Πολυχρονιάδη, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ, στην ανακαινισμένη αίθουσα του Principal Club Theater (πρώην Αποθήκη του Μύλου, Γεωργίου Ανδρέου 56) στη Θεσσαλονίκη, με πρωτοβουλία των ομάδων “Συγκροτήματα του ’60-’70” και “ΠΑΡΤΥ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ” του Facebook.

Το Γιώργο Πολυχρονιάδη θα συνοδεύσουν μουσικοί από τα συγκροτήματα της νιότης του, τους DROPS, τους SNOWBALLS και τους ΒΟΡΕΙΟΥΣ, όπως οι Νίκος Αντωνίου (τύμπανα), Γρηγόρης Αποστολόπουλος (κιθάρα), Μόσχος Μπίτζιος (πλήκτρα), Γιώργος Παπαδόπουλος (μπάσο).
Μεγάλες επιτυχίες των 60s θα ερμηνεύσουν επίσης τα συγκροτήματα CLIMACTIRIANS BAND, CRAZY OLD BOYS, ενώ μια τετράδα καταξιωμένων επίσης μουσικών, που είναι ακόμη μάχιμοι, οι Αντώνης Βαρσαμούδης (τραγούδι-κιθάρα), Σαράντης Κασσάρας (πιάνο), Χρήστος Κίλιας (τύμπανα) και Γιώργος Μιχαηλίδης (μπάσο), θα ξαναθυμίσουν στους θαμώνες στιγμές από τα θρυλικά μουσικά πρωινά και τα beach parties της δεκαετίας του ’60.


Μέρος της συναυλίας θα αφιερωθεί στη μνήμη του Γιώργου Γώγου, τραγουδιστή και κιθαρίστα των ΒΟΡΕΙΩΝ, που “έφυγε” τον περασμένο Απρίλιο.


Την εκδήλωση θα ανοίξουν οι Vault of Acanthus, ένα συγκρότημα από το Αίγιο, που έρχεται στη Θεσσαλονίκη ειδικά για το ΠΑΡΤΥ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ. Το γκρουπ κινείται κυρίως στα μονοπάτια του συμφωνικού - μελωδικού rock/metal με γυναικεία φωνητικά, ενώ υπάρχει μια μίξη με progressive στοιχεία και αναμένεται να αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις, αν κρίνει κανείς από τα βίντεο που υπάρχουν στο Youtube.

Το πρόγραμμα επιμελήθηκε και θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Νέγρης.
Η είσοδος με ποτό κοστίζει 10€ χωρίς άλλη επιβάρυνση.
Τηλ. κρατήσεων: 6944 59-75-05
Το ΠΑΡΤΥ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ διοργανώνεται με τη στήριξη του i-JUKEBOX.gr και της ‘OVER THE TOP’ PROMOTION.

http://www.i-JUKEBOX.gr/
http://www.facebook.com/overthetop.promotion

VIDEOS:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ
http://youtu.be/x6yKzDVJhSY
http://youtu.be/Jkw1c54CmB0
THE CLIMACTIRIANS BAND
http://youtu.be/S3yqXtDnoQk
CRAZY OLD BOYS
http://youtu.be/dp52Lv4FV5U
ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΡΣΑΜΟΥΔΗΣ
http://youtu.be/s9_tmG07jYg
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΩΓΟΣ 
http://youtu.be/kf4JYRxGy2k
VAULT OF ACANTHUS
http://www.youtube.com/user/vaultofacanthus

FACEBOOK LINKS:
http://www.facebook.com/g.polychroniadis
http://www.facebook.com/TheClimactirians
http://www.facebook.com/CRAZYOLDBOYS
http://www.facebook.com/vaultOFacanthus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.