Πιο πρόσφατα

22/9/14

Ο Lenny Kravitz εμπνέεται από το Hunger Games

Πριν μερικές ημέρες σας είχαμε πει για το νέο άλμπουμ του Lenny Kravitz και τη νέα του περιοδεία (περισσότερα εδώ). Αυτό που δεν είχε αποκαλυφθεί ήταν η πηγή έμπνευσης αυτού του άλμπουμ, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο τον καλλιτέχνη, είναι το Hunger Games.

Ο Lenny Kravitz συμμετείχε στην ταινία, έχοντας το ρόλο του Cinna, του... κάτι παραπάνω από στυλίστα της Katniss Everdeen (Jenniffer Lawrence) ο οποίος της παρείχε ιδιαίτερη βοήθεια γενικότερα.

"Δεν σχεδίαζα καν να κάνω κάποιο άλμπουμ. Δούλευα απλά πάνω στην ταινία" είπε αποκαλύπτοντας την έμπνευση του στην Telegraph, συμπληρώνοντας πως "(Αυτή η μουσική) έχει όλη τη διαφορετική δυναμική που θα είχες από τη λαγνεία στο σεξ, στο σπαραγμό της καρδιάς, στην αφοσίωση, στην παρεξηγημένη αγάπη". Αυτό που δεν αναφέρθηκε είναι αν κάποιο/α από τα κομμάτια είναι αφιερωμένο στην Jenniffer Lawrence και το... Fappening, με γυμνές φωτογραφίες της να βγαίνουν στη δημοσιότητα.

Το Strut είναι το δέκατο άλμπουμ του Lenny Kravitz και πρώτο μετά το Black and White America του 2011. Στις λίστες του Summer Rain βρίσκεται ήδη και ακούγεται αρκετά συχνά το πρώτο single του άλμπουμ, The Chamber.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.