Πιο πρόσφατα

26/9/14

Νέο τραγούδι από τους Who με αναφορές σε AC/DC και Daft Punk (audio)

Οι Who γιορτάζουν φέτος τα 50 χρόνια τους και το γιορτάζουν μαζί με τους φανς τους, κυκλοφορώντας μια συλλογή υπό τον τίτλο Who Hits 50!, η οποία περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους και ένα καινούριο τραγούδι.

Ο τίτλος του είναι Be Lucky και είναι το πρώτο τραγούδι που ηχογραφεί το συγκρότημα εδώ και 8 χρόνια, μετά το Endless Wire του 2006. Μόλις από σήμερα το τραγούδι είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη, μέσω YouTube, και όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει μέσα στο κομμάτι ακούγονται κάποιοι στίχοι οι οποίοι κάνουν ευθείς αναφορές στους Daft Punk και την περυσινή τους επιτυχία, Get Lucky, καθώς και στο Highway To Hell των AC/DC.

Ο στίχος είναι συγκεκριμένα:  "If you want to want to sell, you've got to kiss and tell, and you've got to do a cover of 'Highway to Hell. You want to climb without a safety line, Daft Punk will tell you that it's gonna be fine" με μια ρομποτική φωνή να ακολουθεί.

Ακούστε το παρακάτω:


Αξίζει να σημειωθεί πως η συλλογή κυκλοφορεί στις 27/10, ταυτόχρονα με την έναρξη της ευρωπαϊκής περιοδείας της μπάντας, και με πρωτοβουλία των Roger Daltrey και Pete Townsend όλα τα κέρδη από το single θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό, και συγκεκριμένα το ίδρυμα Teen Cancer.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.