Πιο πρόσφατα

6/10/14

Ο Chris Martin, οι Kings of Leon και η... Jennifer Lawrence

Η... αμοιβαία συμπάθεια Kings of Leon και Chris Martin πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αν όχι κάποιοι δεσμοί φιλίας. Τους απολαύσαμε πρώτη φορά μαζί πριν μερικούς μήνες, όταν μάλιστα τα αδέλφια Followill είχαν πει πως "Επιτέλους έχουμε και κάποιον διάσημο στη μπάντα" (περισσότερα εδώ).

Την περασμένη Παρασκευή είχαμε... reunion στο Hollywood Bowl του Λος Άντζελες. Συγκεκριμένα, ο frontman των Coldplay ερμήνευσε μαζί με τους Kings Of Leon το Tahilina Sky, από το ντεμπούτο άλμπουμ των τελευταίων (Youth And Young Manhood, 2003), το οποίο ακούστηκε για πρώτη φορά σε συναυλία του συγκροτήματος. Στη συνέχεια ο Martin έμεινε στη σκηνή, για να ερμηνεύσει μαζί με τους Kings of Leon το, πιο γνωστό, Notion.



Οι εκπλήξεις δεν τελείωσαν εκεί, καθώς η μπάντα συνοδεύτηκε από κλασσική ορχήστρα στα Knocked Up, Milk και Crawl.

Οι εκπλήξεις όμως δεν τελείωσαν εκεί ούτε από την πλευρά του Chris Martin, καθώς μαζί του ήταν η Jenniffer Lawrence. Η 24χρονη ηθοποιός φέρεται τις τελευταίες εβδομάδες να έχει σχέση με τον μουσικό, ο οποίος μόλις πριν μερικούς μήνες χώρισε από τη συνάδελφο της, Gwyneth Paltrow. Όπως αναφέρεται από πηγή που βρισκόταν στο χώρο της συναυλίας πριν την έναρξη της, η ηθοποιός τραβούσε σε βίντεο την πρόβα του φερόμενου ως συντρόφου της με τους δυο τους να... ανταλλάσσουν πειράγματα.

Η τυχερή σου μέρα ήταν η Παρασκευή Chris.


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.