Πιο πρόσφατα

23/10/14

Ολοταχώς για ρεκόρ το Endless River των Pink Floyd!

Πριν καν κυκλοφορήσει αναμένεται να κάνει το πρώτο του ρεκόρ το Endless River! Το νέο και τελευταίο, όπως έχει διευκρινιστεί, άλμπουμ των Pink Floyd οδεύει με μεγάλη ταχύτητα να σπάσει το ρεκόρ προπαραγγελιών του Amazon. Μετά τη χθεσινή επιτυχία, όπου έγινε το άλμπουμ με τις περισσότερες προπαραγγελίες για το 2014, ξεπερνώντας το Ghost Stories των Coldplay, το Endless River... συνεχίζει απτόητο την πορεία του.

Το ρεκόρ κατέχει το Midnight Memories των One Direction (2013) όμως όπως όλα δείχνουν, και όπως θέλουμε να πιστεύουμε, το τελευταίο άλμπουμ ενός συγκροτήματος όπως οι Pink Floyd μπορεί να φτάσει σε αρκετά υψηλότερα νούμερα.

Σχετική ανακοίνωση από το Amazon κάνει λόγο για την "ποικιλία και δύναμη της αγγλικής μουσικής σκηνής". Θυμίζουμε πως το Endless River θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου και περισσότερες πληροφορίες καθώς και ένα δείγμα του άλμπουμ μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω links:

Λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ των Pink Floyd στη δημοσιότητα

Ο Stephen Hawking συμμετέχει στο νέο άλμπουμ των Pink Floyd!

Ακούστε το πρώτο δείγμα από το νέο άλμπουμ των Pink Floyd!

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε ένα ραδιοφωνικό αφιέρωμα του Summer Rain στο συγκρότημα, λίγο μετά την ανακοίνωση για τη δημιουργία νέου άλμπουμ:



Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.