Πιο πρόσφατα

6/10/14

Η... metal πλευρά της Lady Gaga

Όπως η ίδια έχει δηλώσει, είναι ανέκαθεν metalhead. Φυσικά δεν είναι και δύσκολο να το πιστέψεις, αν κρίνει κανείς από τον εκκεντρικό της χαρακτήρα. Ο λόγος για τη Lady Gaga, η οποία σε ένα πρόσφατο "ρώτα με ό,τι θες" παιχνίδι στο Reddit τόνισε για άλλη μια φορά τις μουσικές της προτιμήσεις και αποκάλυψε το αγαπημένο της heavy metal τραγούδι.

Αρχικά ρωτήθηκε ποιο είναι το αγαπημένο της είδος μουσικής, ενώ στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για το τραγούδι, απάντησε "Το Black Sabbath των Black Sabbath, από το Black Sabbath". Να θυμίσουμε βέβαια πως πριν κάποιο καιρό η Sharon Osbourne έπλεξε το εγκώμιο της Lady Gaga, για την αυθεντικότητα (;) της. Περισσότερα εδώ.

Η ποπ σταρ είχε δηλώσει και παλιότερα πως είναι... metal τύπισσα: "Δούλευα για χρόνια σε metal bars και clubs ενώ ήμουν και go-go dancer εκεί. Χθες βράδυ ενώ έκανα ένα τατού, άκουγα Iron Maiden, Black Sabbath, Metallica, AC/DC, Judas Priest" συμπληρώνοντας όμως πως μπορεί να ακούσει τα πάντα: "Πού και πού ακούω Sigur Ros ή ήχους της φύσης. Νερά, πουλιά… Άλλες όμως βραδιές όταν είμαι στο εστιατόριο του πατέρα, πίνουμε ουίσκι και τραγουδάμε  Bruce Springsteen".

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.