Πιο πρόσφατα

22/10/14

Έρχεται το νέο "σούπερ χορευτικό" άλμπουμ των Red Hot Chili Peppers

Στο Rolling Stone παραχώρησε συνέντευξη ο Flea, ο μπασίστας των Red Hot Chili Peppers, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για το νέο άλμπουμ που ετοιμάζει το συγκρότημα, και σύμφωνα με τα λεγόμενα του θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2015.

"Είναι cool. Σούπερ χορευτικός, funky και με ενδοσκοπικές στιγμές. Αισθανόμαστε ωραία όταν παίζουμε το νέο υλικό" δήλωσε ο μουσικός, συμπληρώνοντας πως τα πάντα είναι καλύτερα πλέον, καθώς στο προηγούμενο άλμπουμ ακόμα μάθαιναν τον νέο κιθαρίστα τους, Josh Klinghoffer: "Θέλαμε τότε να καταλάβουμε ο ένας τον άλλο. Δεν θα βγαίναμε σε περιοδεία αν πρώτα δεν φτιάχναμε έναν δίσκο μαζί του. Ηταν μια νέα αρχή. Εδώ και καιρό είμαστε στο στούντιο, έχουμε σχεδόν τελειώσει με τις συνθέσεις και το γράψιμο και στους επόμενους δύο μήνες θα ηχογραφήσουμε το νέο υλικό".

Ακόμη, ο 52χρονος πλέον Flea σημείωσε πως το 2015 θα βρει σίγουρα τους Red Hot Chili Peppers σε παγκόσμια περιοδεία, δεν είναι όμως σίγουρος εάν θα εξακολουθήσει να είναι παραγωγός τους ο Rick Rubin, καθώς πλέον η μπάντα δουλεύει μόνη της. Αν όντως δεν συνεχιστεί η συνεργασία τους, θα είναι η πρώτη φορά που ο Rubin θα μείνει μακριά από το συγκρότημα μετά το Mother's Milk του '89.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.