Πιο πρόσφατα

9/11/14

Battle of the Bands: Athens Calling

Το i-JUKEBOX.gr και η ‘Over the Top’ Promotion
παρουσιάζουν:

BATTLE OF THE BANDS

@ An Club

Ο Διαγωνισμός Συγκροτημάτων που διεξάγεται με επιτυχία και αυτή τη σεζόν στη Θεσσαλονίκη και το Eightball Live Stage, ξεκινάει και στην Αθήνα!

Το ιστορικό An Club των Εξαρχείων φιλοξενεί το BATTLE OF THE BANDS - Athens Calling, το οποίο απευθύνεται σε συγκροτήματα που κινούνται στον ευρύτερο χώρο της rock και metal μουσικής.

Μερικές πληροφορίες για τον Διαγωνισμό:
• Το κάθε ενδιαφερόμενο συγκρότημα στέλνει ένα σύντομο βιογραφικό στο info@i-jukebox.gr (μέλη, πορεία έως τώρα, ύφος μουσικής, links από site & social media + 1 φωτογραφία με τα μέλη της μπάντας).
• Κάθε φορά διαγωνίζονται 4 συγκροτήματα, που ερμηνεύουν 6 κομμάτια το καθένα (δικά τους ή και διασκευές). Ημέρες διεξαγωγής - πλην εξαιρέσεων - Τετάρτη και Κυριακή.
• Νικήτρια θα αναδεικνύεται η μπάντα που συγκεντρώνει τις περισσότερες ψήφους από το κοινό. Τα συγκροτήματα που έχουν επικρατήσει σε κάθε βραδιά, θα συγκεντρωθούν την άνοιξη του 2015 σε δύο Ημιτελικούς, από τους οποίους θα προκύψουν οι συμμετοχές του Μεγάλου Τελικού, τον Μάιο του 2015.
• Έπαθλα του Διαγωνισμού αποτελούν ηχογραφήσεις & πρόβες σε στούντιο, μουσικά όργανα, opening acts σε συναυλίες και άλλες προσφορές από τους χορηγούς της εκδήλωσης, που θα ανακοινωθούν σύντομα αναλυτικά.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!

Περισσότερες πληροφορίες:
Facebook - i-Jukebox Site - Over The Top Promotion FB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.