Πιο πρόσφατα

24/11/14

Ο Brad Pitt θέλει να γίνει "Αφεντικό"

Ο Brad Pitt, σύμφωνα με ρεπορτάζ κινηματογραφικών sites, έχει ένα πάθος εδώ και καιρό: Να γίνει ο Bruce Springsteen. Ή για την ακρίβεια, να ενσαρκώσει το "Αφεντικό" στην βιογραφική ταινία που βρίσκεται στα σκαριά και έχει θέμα τη ζωή του, η οποία θα φέρει τον τίτλο, τι άλλο, The Boss.

Βέβαια και ο μουσικός "καλοβλέπει" την πιθανότητα αυτή, σύμφωνα με πηγή κοντά του: "Εχει δεχτεί πολλές προτάσεις και την έχει απορρίψει όλες, αλλά το όνομα του Brad Pitt έχει όλη την προσοχή του και το ξανασκέφτεται".

Για τον ηθοποιό, που αυτή τη στιγμή είναι σε αναζήτηση παραγωγών και χρημάτων, πρόκειται για ένα όνειρο ζωής, όπως δηλώνει, ενώ πέρα από τη μουσική του, εκτιμά τον Springsteen και για το κοινωνικό του πρόσωπο (και οι δυο είναι γνωστοί για το φιλανθρωπικό τους έργο).

Προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια άλλη λεπτομέρεια γνωστή σχετικά με την ταινία, όπως για το αν θα είναι πλήρης βιογραφία, αν θα παίξει ο Pitt το ρόλο σε όλο το... ηλικιακό φάσμα ή αν θα συμμετέχει και κάποιος άλλος. Πάντως ο 50χρονος ηθοποιός τα πάει καλά με το μακιγιάζ, αν θυμηθούμε τον Benjamin Button, οπότε μπορεί μάλλον να παίξει και έναν... νεαρότερο Bruce Springsteen.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.