Πιο πρόσφατα

21/11/14

Τα... φιλαράκια Courtney Love και Dave Grohl

Όπως φαίνεται, και σύμφωνα πάντα με δηλώσεις της ίδιας, η έχθρα που ακολουθούσε τη σχέση Courtney Love - Dave Grohl δείχνει να έχει λήξει οριστικά.

Η χήρα του Kurt Cobain βρέθηκε εχθές στην τηλεοπτική εκπομπή Jimmy Kimmel Live!, όπου, μεταξύ άλλων, είπε πως οι μέρες μίσους μεταξύ τους έχουν περάσει: "Προχθές το βράδυ, συζητούσαμε για τα στήθη μια γνωστής ηθοποιού. Και οι δύο τα έχουμε δει. Στα 20 της, ήταν η πιο σέξι στο Χόλυγουντ. Και ξαναπιάσαμε την ίδια συζήτηση, ακριβώς όπως πριν 20 χρόνια. Δεν είναι απλά τέλειο;"

Φυσικά η αρχή έγινε με την περίφημη αγκαλιά των δυο τη βραδιά που εντάχθηκαν οι Nirvana στο Rock And Roll Hall Of Fame: "Αν κάποιοι σαν εμάς, με τόση έχθρα, τα βρήκαμε, τότε ο καθένας μπορεί" είχε πει η Courtney Love, ενώ ο frontman των Foo Fighters είχε δηλώσει σχετικά πως πέρασαν πολλές άσχημες καταστάσεις, αλλά στο τέλος είναι μια μεγάλη οικογένεια: "Απλά την κοίταξα στα βραβεία και αγκαλιαστήκαμε. Ήταν αληθινό".


Επιστρέφοντας στη συνέντευξη, αστειευόμενη η Love είπε πως θα έπρεπε να κάνουν ένα ντουέτο ως Kenny Rogers και Dolly Parton στο Islands in the Stream, αποκλείοντας όμως πιθανή συνεργασία με τους Foo Fighters, καθώς όπως δήλωσε έχουν διαφορετικό κοινό.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.